Jump to content

Клубна среща 18.07.2018 г.

Stormfury

Къде да се проведе клубната среща?  

10 гласа

1. 1. Къде да се проведе клубната среща?

• Mr. Pizza на Попа
    • Mamma Mia при Камен Бинев

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Спрямо табличката, която попълнихме на бързо, най-много хора могат да присъстват на 18.07.2018 г.

За справка https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RXHug2JNiVp__z45FEI8gbfQN_ZoUMZKSdKNYgeOh24/edit#gid=0

Предлагам часът да бъде 19:30, за мястото пускам анкета, на която ще помоля да се отговори утре до обяд, за да имаме време да направим резервация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гласувах за Мама Мия до нас, тъй като аз от 18:00 съм на общо събрание на входа и така ще мога веднага след края на събранието да дойда на срещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако срещата е на 18ти, сряда, в 19.30 часа, аз ще мога да се присъединя чак след 20 ч., по-скоро към 20.30. Няма смисъл да закъснявам с повече от час, тъй че ще пропусна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Knifebane Обикновенно има едни 30 минути от всяка среща, които минават в здравей-здрасти, какво става и т.н., преди да се премине към съществената част ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, ще се радвам да присъствам на клубната среща за да се представя. 

Отбелязал съм се в таблицата и съм гласувал в анкетата. 

Поздрави,

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предпочитам на Попа, а и аз ще мога след 20:00 да дойда, тъй като разхождам кучета и отнема време :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятай сега като сме 5 на 5 какво правим? :) Бива до днес да решим че да запазим

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме да се появи някой, който да определи изхода :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, mamun написа:

Ring Mall :)

Напълно сериозно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен в Ринг Мол ми е много трудно да стигна в някакво нормално време тъй като имам едни 20-30 минути път до там след като свърши общото събрание на входа, което не знам кога ще се случи тъй като ще има тежък избор на нов домоуправител.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде на Мр. Пицата на центъра, комуникативно е.. Да речем че си местя гласа за там и става 6/4 :)

Ще гледам да запазя по обед, или ако някой може по-рано да пише като запази.

• Харесвам 1
  • Тъжен 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, OneOfAll написа:

Никъв шанс

Макар че съм лично заинтересован, бих определил предложението за Ринг Мол като най-логичното, защото:

1. Помещението, с което разполагаме там е тихо, просторно и оборудвано именно за събрания

2. Тази среща се предполага да е изключително делова, фокусирана изцяло върху изчистване на всички детайли, защото крайния срок наближава.

3. Премахват се всякакви разсейващи фактори, като келнери и т.н.

4. Всеки ще може наживо да се запознае с обстановката и прочее.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто искам да разбера какво ще има на 4-ката и дали ще има място за мен или не, както и каква форма ще е Ninjago, тъй като ще нося такива сетове. Нямам глас и мнение по-другите теми, които ще се решават къде и какви да са. Ако решите да е там ок, просто после ще ми кажете за горните два въпроса. 

За носене на маси и заграждения и редене не трябва среща. Отговорника идва и казва на носачите (визирам и себе си ) това тук, това там и толкова. Кой как ще прекара сетовете си също не е за среща, а разбиране помежду ни. Ще се оправя някак си.

Казва се час за носене на маси, заграждения и се носи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз днес няма да мога да дойда :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E то стана ясно, че ще е в мр. пица в 19:30. Не знаем само дали Оги е запазил места.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурни ли сте, че работи? Там в момента всичко е разкопано и движението е затруднено.

Аз не знам и къде ще намерим да паркираме там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм сигурен че работи, не пише на сайта да е затворено и автоматичната система ми дава избор да звъня:(

предавам се:(

Бинев искаш ли да запазиш в мама мията..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре запазих за Мамма Мия.

Тази вечер 19:30 за 10 човека. Адреса е ул. Елисавета Багряна" 20 до сградата на Агенция по Вписванията.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...