legohead Публикувано Септември 23, 2010 Share Публикувано Септември 23, 2010 Привет! Обръщам се към вас с въпрос, дали някой знае откъде е това лице на минифигурка? Единственото което знам със сигурност е, че е старичко. Не го намерих нито в bricklink, нито в brickset, а и не мога да се сетя откъде го имам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Септември 23, 2010 Share Отговорено Септември 23, 2010 Spyrius Chief П.П.: Позволявам си да ти едитна името на темата, за да я използваме и занапред за подобни въпроси. Аз също имам питане - снощи с Ася търсихме много и не можахме да намерим откъде е една част. Става въпрос за синьото торсо с гердан на навъсената мацката най-вдясно на тази снимка. Help, anyone? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 23, 2010 Автор Share Отговорено Септември 23, 2010 Благодаря ти за бързия отговор! Нямяше да се сетя че е от Spyrius. Интересно как го имам, след като нямам човечета spyrius ... Ползвам го за лице на рицар или имперски войник (пирати) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2010 все още не съм се сетил нищо за въпросното тяло. опитах се да го направя по-ясно. Ако решиш че ти трябва за лепенка, мога да го оправя напълно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts