Ванко Публикувано Август 13, 2018 Share Публикувано Август 13, 2018 Здравейте, търся почти всякакви Лего сетове от сериите "Star Wars" и "Indiana Jones". Не мога да дам точни примери или номера. Ако имате такива, които искате да продадете - можете да се свържете с мен на ЛС или тук, в коментарите. Интересува ме в какво състояние е даденият сет, има ли инструкции, кутия, стикери, в какво състояние е и разбира се цена. Приемам бартер (имам 2 обяви с конструктори във форума). Ако се стигне до сделка за София може лично предаване, а а страната - Еконт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dichev93 Отговорено Януари 22, 2019 Share Отговорено Януари 22, 2019 Здравей, имам още три комплекта. 75104, 75191- чисто нови 7151 - разопакован, но без липсващи части, с инстукции и кутия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванко Отговорено Юли 22, 2019 Автор Share Отговорено Юли 22, 2019 Здравейте, ще пиша тук, за да не отварям нова тема. Търся фигурка на клониран войник, пилот (Clone Pilot) 1-3 брой/я, без значение от версията (Star Wars The Clone Wars или Star Wars II) или 2 броя ARC-170 пилоти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts