Jump to content

Въпрос относно т.нар "Battle Packs"

legohead

Recommended Posts

Исках да попитам, ако някой се е сдобил с Battle Pack на новата серия Kingdoms, дали е дооволен от качеството на фигурките?

Майче Metroid ми сподели, че са били по-нискокачествена изработка от останалите минифигурки.

Дотук съм срещал кофти фигурка единствено в Коледния Календар за 2009 от серията Пирати. Едно от телцата беше с малко кофти ситопечат. Линийте бяха по-дебели и цветоввете малко се разминаваха.

Ще съм благодарен ако споделите мнение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Календарите се правят само в "нормалните" фабрики на ЛЕГО (за Европа това е фабриката в Кладно, Чехия), при тях няма елементи, идващи от Китай.

Battle Packs, както и минифигурките от сериите Exclusive minifigs, игрите на LEGO, всякакви ключодържатели, магнити и т.н. се произвеждат по принцип само в Китай. Проблеми с пластмасата имаше при първите продукти, излязли от там - преди 5-6 години. Принципно контролът е затегнат и качеството сега е повишено, въпреки че пластмасата наистина е една идея по-"мека".

Общо взето, за качеството на актуалните продукти, излизащи от ЛЕГО фабриката в Китай, можете да съдите по ексклузивните минифигове. Аз лично нямам забележки към тях, нито мога да мрънкам за качеството на изработка или пластмасата. Тъй че огледай и ако те кефи - взимай - все пак тия минифигурки няма с чук да ги удряш (надявам се) :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си взех бореца от 1 серия и той има много скапани крака.Все едно ползвани 10г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си взех бореца от 1 серия и той има много скапани крака.Все едно ползвани 10г.

Аз имам нинджата от серия 1 колекционерските фигурки и нямам оплаквания от него. Дори дръжката на катаната все още не се е олющила, а на Prince of Persia сетовете ми се развалят по-лесно.

Но пък имах проблем с 1 магнитен комплект. Цветовете на телата на фигурките бяха малко развалени.

Явно е на късмет дали ще се падне нещо с видимо по-лошо качество. Но шансът е по-голям да се падне с по-лошо качество, ако сета е от Китай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До къде се стигна... Да се молиш да не ти се падне някой боклук от Лего... нещо не ми харесва цялата перспектива на фона на стабилно покачващите се цени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето, за качеството на актуалните продукти, излизащи от ЛЕГО фабриката в Китай, можете да съдите по ексклузивните минифигове. Аз лично нямам забележки към тях, нито мога да мрънкам за качеството на изработка или пластмасата. Тъй че огледай и ако те кефи - взимай - все пак тия минифигурки няма с чук да ги удряш (надявам се) :wub:

Мерси, Боби!

Не става дума за здравина. Принт-а на някой фигурки е кофти - явно това не зависи дотолкова от фабриката, колкото от определената бройка. Явно криво съм ти разбрал изказването за т.нар. Battle Packs. Доста ги поразгледах, и не ми е направило впечатление да се различават от обичайните лего минифигурки. Ще си зема най-вероятно някой, и сед това ще сподела мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове