LastLegoJedi Публикувано Август 21, 2018 Share Публикувано Август 21, 2018 (Редактирано) Новият Star Wars сет. Цена: 349.99 евро. Части: 2,812. Според мен като фен на серията това е доста разочароващ сет. Можеха много повече да се постараят, особено в съотношение с цената. Прилича на МОК правен от деца (като има деца, които ще направят дори и по-хубав). Ако го бяха разбили на няколко малки сета, които могат да се свържат щях да си го взема. В този вариант дори не се замислям - твърдо пасувам. Редактирано Август 21, 2018 от LastLegoJedi 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Август 21, 2018 Share Отговорено Август 21, 2018 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванко Отговорено Август 21, 2018 Share Отговорено Август 21, 2018 Аз бях скиптично настроен - въобще не мислех, че ще правят подобен сет, въпреки всичко, което се казваше. Когато му видях снимката днес му се изкефих. И все пак не мога да му се изкефя на макс заради ,,отворенатата" форма... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LastLegoJedi Отговорено Август 22, 2018 Автор Share Отговорено Август 22, 2018 Преди 14 часа, Ванко написа: Аз бях скиптично настроен - въобще не мислех, че ще правят подобен сет, въпреки всичко, което се казваше. Когато му видях снимката днес му се изкефих. И все пак не мога да му се изкефя на макс заради ,,отворенатата" форма... За жалост в сегашния си вариант ми прилича само на най-горния етаж на Death Star 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Август 22, 2018 Share Отговорено Август 22, 2018 Като го видях си помислих абсолютно същото - все едно е правен от деца Можеха просто да се постараят, понеже тук няма старание, а желание да се изкарат пари. Честно казано на Звездата всички етажи изглеждат добре обмислени и направени, това тук не стига, че е един етаж, а и изглежда зле. 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 22, 2018 Share Отговорено Август 22, 2018 Това да ви е познато? 3 1 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Август 22, 2018 Share Отговорено Август 22, 2018 По-добре да не пускат такъв сет, отколкото да се излагат. Въобще не изглежда обмислен и детайлен. Но нали трябва да вземат паричките..... То и предишния не пада по-долу. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Август 22, 2018 Share Отговорено Август 22, 2018 Аз не мога да разбера тези от ЛЕГО, кога ще се научат как се прави... Като искат да направят нещо голямо, да има и много детайли, не е много трудно да разделят сета на модули, които да могат да се закачат един за друг... Едно е да дадеш 350 евро на куп, съвсем друго е да дадеш примерно 4 пъти по 100-150 евро, за нещо по-завършено... Поне лично аз така бих направил и на нещо такова бих се изкефил много повече 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванко Отговорено Август 22, 2018 Share Отговорено Август 22, 2018 Поправете ме, ако греша, но новата звезда не е ли всъщност старата? И двете ми изглеждат еднакви, може би има някакви малки разлики, но това ме води и до главната ми мисъл - старите сетове са една идея по-добри и обмислени от новите, ако не и повече. Първите сетове са по-аматьорски, но за сметка на това са забавни и са замисени така, че да могат да се правят и други неща. След това Лего напреднаха доста значително, а сега имам чувството, че главната цел е печелбарство. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LastLegoJedi Отговорено Август 23, 2018 Автор Share Отговорено Август 23, 2018 (Редактирано) Преди 15 часа, Ванко написа: Поправете ме, ако греша, но новата звезда не е ли всъщност старата? И двете ми изглеждат еднакви, може би има някакви малки разлики, но това ме води и до главната ми мисъл - старите сетове са една идея по-добри и обмислени от новите, ако не и повече. Първите сетове са по-аматьорски, но за сметка на това са забавни и са замисени така, че да могат да се правят и други неща. След това Лего напреднаха доста значително, а сега имам чувството, че главната цел е печелбарство. И аз съм си го мислил това Напоследък сетовете са повече от разочароващи, специално тези на Star Wars (може би важи и същото за Super Heroes). LEGO явно разчитата на обновяването на минали сетове. Напоследък нищо от новите сетове не ме кара да искам да си взема някой от тях (Единствено ако има някоя по специална минифигурка). Сега като знам как съм се хайпнал по Overwatch сетовете, ме е страх отново да не се разочаровам като ги обявят официално Редактирано Август 23, 2018 от LastLegoJedi 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts