Jump to content

Стойка за 6211 - Imperial Star Destroyer

Ванко

Recommended Posts

Здравейте,

Започнах един малък проект - поставка/стойка за дадения сет. Все още обаче не съм сигурен какво трябва да направя. Причината, поради която искам такава стойка е, че конструкторът е обемен и тежък, а седи на най-високия рафт. Когато бърша прах и почиствам сетовете ми е малко трудно да го взема и после прибера. Най-лесният начин е да се плъзга, но не ме удволетворява много. Замислих се за един такъв стенд, но все още нямам идея - малък или голям, дълъг или къс, какво ли ще е нужно, за да се задържи без да има опасност от падане... Ще се радвам, ако споделите мнения в коментарите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,
Предполагам че и други хора са имали идеята да си направят стойка за конкретно този модел.
Бих те посъветвал най-напред да разгледаш из интернет дали някой не е споделил решение на проблема.

В тази тема в Eurobricks виждам че са направили снимка на модела с измайсторена стойка от ЛЕГО части:
https://www.eurobricks.com/forum/index.php?/forums/topic/149894-moc-mod-6211-imperial-star-destroyer/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, разледах и в интернет, но все пак реших да се допитам и до българското Лего общество.  Мерси за линка! 

А иначе пускам и моята идея, семпла е, но само не знам дали ще издържи на тежестта.

Stand6211.lxf

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето тук има много яки стендове за Стар Уорс сетове, като аз обмислям за малкото фалконче да взема една. Просто изглеждат готино :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове