Ванко Публикувано Август 24, 2018 Share Публикувано Август 24, 2018 Здравейте, Започнах един малък проект - поставка/стойка за дадения сет. Все още обаче не съм сигурен какво трябва да направя. Причината, поради която искам такава стойка е, че конструкторът е обемен и тежък, а седи на най-високия рафт. Когато бърша прах и почиствам сетовете ми е малко трудно да го взема и после прибера. Най-лесният начин е да се плъзга, но не ме удволетворява много. Замислих се за един такъв стенд, но все още нямам идея - малък или голям, дълъг или къс, какво ли ще е нужно, за да се задържи без да има опасност от падане... Ще се радвам, ако споделите мнения в коментарите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 24, 2018 Share Отговорено Август 24, 2018 Здравей, Предполагам че и други хора са имали идеята да си направят стойка за конкретно този модел. Бих те посъветвал най-напред да разгледаш из интернет дали някой не е споделил решение на проблема. В тази тема в Eurobricks виждам че са направили снимка на модела с измайсторена стойка от ЛЕГО части:https://www.eurobricks.com/forum/index.php?/forums/topic/149894-moc-mod-6211-imperial-star-destroyer/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванко Отговорено Август 24, 2018 Автор Share Отговорено Август 24, 2018 Да, разледах и в интернет, но все пак реших да се допитам и до българското Лего общество. Мерси за линка! А иначе пускам и моята идея, семпла е, но само не знам дали ще издържи на тежестта. Stand6211.lxf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Август 24, 2018 Share Отговорено Август 24, 2018 Ето тук има много яки стендове за Стар Уорс сетове, като аз обмислям за малкото фалконче да взема една. Просто изглеждат готино Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts