Jump to content

Да подкрепим Аlmirante Don Rodrigo!

Recommended Posts

Almirante Don Rodrigo е построил страхотен vignette, с който участва в Състезанието за колекционерски минифигурки в Eurobricks!

witch_6.jpg

Който има желание, може да подкрепи него и неговата ходеща къща на пилешки крака - ако не за друго, най-малкото защото би трябвало да ни е позната на всички от приказките за Баба Яга, а МОС-чето изглежда точно така, както си представях колибата. Дано Almirante спечели поне още една колекционерска минифигурка от конкурса - а впрочем, всички гласували в Eurobricks също участват в томбола за печелене на фигурки, тъй че не се стеснявайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за подкрепата! Тъкмо се колебаех дали да повдигна въпроса, но не бях сигурен дали няма да наруша някое правило ... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо се колебаех дали да повдигна въпроса, но не бях сигурен дали няма да наруша някое правило ... :blush:

Че кое правило - напротив, да се подкрепяме взаимно трябва да е правило ;)

Успех в конкурса, моделът ти наистина е добър!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къщичката много ми харесва. Освен че е смешна(не като обида), има много детайли. Има си отвари, метли, странен сандък и всички останало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абел ще получи не една, а две минифигурки благодарение на чудесния си МОС! Браво и честито!!! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абел ще получи не една, а две минифигурки благодарение на чудесния си МОС! Браво и честито!!! ;)

Ехааа! Аз се надявах да додрапам едва до 5 или 6 място, това си е направо добро класиране ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...