Jump to content

Трансформър

Antonio

Recommended Posts

Опитах се да го направя колкото се може по-minifigscale, но проблема е, че няма къде да се поберат ръцете, краката и главата.

Извинявам се за лошото качество. :/

Надявам се да е станал добър. wink.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм го гледал цялото, но съм сигорен, че немога по-добре.6+ ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав е, но се чудя защо толкова бавно се отваря роботът...

Всички ЛЕГО трансформъри се отварят бавно. Все пак не е лесно въобще да се да се направи такова нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво бе, Тони!

Много много ми харесва! Спомням си, че на изложението ми спомена за него. Доста сполучлив е станал!

Зариби ме и аз да се пробвам в тая насока. Трансформърите ми бяха любимите играчки като бях малък, освен ЛЕГО де. Всъщност все още ме кефят, даже теоритично бих си взел.

Бих те посъветвал да идползваш статив като правиш клипчета - ще имаш свободни 2 ръце, а и образа няма да се люлее. Направи и снимки моля!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра работа, Тони - Transformer в minifig мащаб си е трудно начинание, станал е учудващо стабилен за такъв размер. Личи си, че много си го мислил как да се закрепва - защо не пробваш да го уголемиш? Сигурен съм, че в по-голям мащаб ще стане още по-як, най-малкото защото ще имаш и още място за детайли. Освен ако, разбира се, не си решил да се вписва в града - тогава така си е перфектен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички ЛЕГО трансформъри се отварят бавно. Все пак не е лесно въобще да се да се направи такова нещо.

Е, не съм казал, че е лесно... Но все пак, може би наистина се отварят бавно. Филмът си е филм - там нищо не е истинско!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за всички коментари

@Gosho:Отваря се бавно защото всички се отварят бавно ,просто във филма е направено бързо за да е по-интересно (дори и играчките от филма не се отварят бурзо) извода е 4е те са роботи такаче-имат по бурзи функции (вижда се че немога да обясна що се отварят бавно, но това е моито мнение)

@Legohead:Обясни ми какво имаш предвид от "статив" на лично ,а за снимки ще опитам да направя някои по-добри.

@Metroid:Идеята ми е да го направа колкото се може по-малък за да пасва в града ,но и да е интересен затова реших да е хъмви ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях, какво имаш предвид но проблема е че снимам с телефон :/.

Ps:Тате има нов телефон с много по-добро качество и сега 6те снимам от него ;) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове