Jump to content

Galactic Civil Wars или Clone Wars за Star Wars диорамата

Rado

Star Wars съвместна диорама  

16 гласа

1. 1. ????? ??????? ???? ???????????? ?? ??????????

• Galactic Civil Wars
      3
    • Clone Wars
      7
  2. 2. ????? ??? ??????? ?????????????

• ???????? ??????????
      4
    • ?????? ??????
      3
    • ????? ?? ?????
      3

Recommended Posts

Понеже legohead повдигна въпроса за анкета предлагам всеки да гласува тук.Има две категории:Galactic civil war или Clone Wars.Тези категории имат под-категории:тревиста планета или смесен пейзаж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправих темата и я направих да е наистина "анкета". Хайде да ви видим какво ще измислите :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

|Аз гласувам за Galactic Civil Wars защото има много по известни битки и ще има много по голям интерес а за Clone Wars просто незнам какво ще се измисли Eпизодите са интересни но няма какво толкова да се измисли по темата (за clone wars)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок ние хубаво гласуваме, но го има и изискването гласуващите да се включат в целия проект. Като гледам няма да сме повече от 7-8 човека, така че като цяло всичко върви към клонингите. Много се надявам клонингите да са новата фаза 1- защото лично аз имам точно 7 от 2ра...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора предлагам гласуването да е до понеделник... до тогава надявам се всеки, който желае да се включи да даде своя глас. Следващата фаза е да измислим какво ще се прави на базата на резултатите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Боби,премести битка на кораб в под категориите за пейзаж.

Готово :(

Много ентусиазиращо звучи тая цялата Star Wars идея - замислих се за разните неща, дето съм виждал по изложения из света... Имате огромно поле за действие, сега остава само да решите какво и как и да действате! Успех с диорамата и нека наистина Иво контролира нещата по този проект - знам колко е напред със SW материала, пък и е сериозен организатор ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...