Stormfury Публикувано Октомври 4, 2018 Share Публикувано Октомври 4, 2018 Здравейте, Днес ще Ви представя 76112: App-Controlled Batmobile. 1. Кутията На предната част на кутията е илюстриран батмобила, който се управлява с телефон посредством приложение. На гърба на кутията са показани задвижващите елементи, някои от възможностите на модела и това, че се съдържа ексклузивна фигурка на Батман. Кутията е по-луксозна от стандартните кутии и определено ми харесва повече. 2. Съдържанието В кутията има 3 номерирани плика, 2 Power Up мотора, всеки опакован в отделен плик, 1 Power Up кутия за батерии, която е и Bluetooth приемник, 4 гуми и една книжка с инструкции. 3. Фигурката Както казах още в самото начало, фигурката е ексклузивна за модела. Изключително детайлна и отпред и отзад. Торса е черен, а каската и панталонките са в pearl dark grey / titanium metallic (bricklink / brickset). Наметалото е черно и е изработено от мекия плат. Главата е с 2 лица. Определено до момента това е най-добрата фигурка на Батман която притежавам. 4. Моделът От плик номер 1 се сглобява шасито. В него се намират 2-та мотора, които са разположени огледално, така че единият да управлява левите колела, а другият десните. От плик номер 2, се оформят страните на батмобила и кабината. С торбичка номер 3 завършваме модела. Както може да видите кутията за управление се намира в задната част. Лесно достъпна е, и има бутон за включване отгоре. Както може да се види от снимките бях пропуснал да сложа една от новите части отпред 5. Новите части Всичките елементи от снимката под този текст, бяха в отделно малко пликче и се използват за пръв път в новите сетове (76110, 76111, 76112) от лятната вълна (2018 г.). Цветът изпозлван в този сет е Perl Dark Gray като каската. 6. Приложението След като си свалите приложенеито на телефона имате 2 варианта, които може да използвате за упралвение на батмобила. Бутоните имат озвучение Определено на мен допада повече синият вариант за упраление. 7. Финални думи Като фен на Батман и ЛЕГО, този модел определено ми хареса. Цената му е доста солена ( $99.99, 99.99€ ) на фона на малкото части които съдържа (321), но това се дължи на наличето на новите Powered Up елементи. Нямам друг управляем модел с който да го сравня, но ми се вижда доста бърз и подвижен и определено е много забавно да обикаляш с него стаите Ексклузивната фигурка е топ изпълнение и както вече казах бързо ми стана фаворит. Страхотна играчка и за малки и големи. 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 5, 2018 Share Отговорено Октомври 5, 2018 Поздравления за Ревюто. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 5, 2018 Автор Share Отговорено Октомври 5, 2018 Благодаря! Сета го сглобих преди месец, и чак вчера ми остана малко свободно време да напиша ревюто. Другите 2 сета (76110 и 76111) дори още не съм ги отварял. При първа възможност ще им напиша и на тях ревюта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 5, 2018 Share Отговорено Октомври 5, 2018 Видях, че сте пуснали ревюто и на фб страницата! Чудесно :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts