Пламен Недков Диков Публикувано Октомври 17, 2010 Share Публикувано Октомври 17, 2010 От наистина много време мисля да направя такова лагерче, но чак преди месец се сдобих с последните и най-важни части и естествено строежа започна веднага. Постарах се да направя възможно най-реалистичен релеф, а дали се е получило вече вие ще кажете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tyranno41 Отговорено Октомври 17, 2010 Share Отговорено Октомври 17, 2010 много интересно се е получило браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Октомври 17, 2010 Share Отговорено Октомври 17, 2010 EEEEEEEEPIIIIIIICCCCCCCCC AWESOMENESSSSSSS.Много готино е станало, чудесна работа си свуршил, и релефа е прекрасен!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Октомври 17, 2010 Share Отговорено Октомври 17, 2010 Страхотно се е получило. Като гледам колко неща са направени и едва са се събрали, май ще трябват още плочи Релефа е супер. Ако трябват още детайли - малките сиви "сиренца" са перфектни за камъчета. Ама чак такива детайли не са много нужни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Октомври 18, 2010 Share Отговорено Октомври 18, 2010 Добро е като идея и изпълнение. Единствената конструктивна критика, която бих отправил към релефа е - ако можеш, да направиш завоите на реката някак не толкова геометрични. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пламен Недков Диков Отговорено Октомври 18, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 18, 2010 Дам, и на мене ми изглеждат малко кофти правите реки, обаче не ми дойде нищо друго на ума, пък и сините и зелени части са ми в много ограничено количество А за основните плочи - имам още една - две обаче тъй като намях чести да удължа рекитеи затова остана с тези размери, иначе като идея трябваше да има и още поне 2-3 коли и един иследоветелски параход обаче мястото недостигна. Също имах страшно голямо желание да продължа планината чак до сградата и над реката да се образува нещо като арка обаче отново проклетите части недостигнаха Сега мисля нещо средновековно да направя обаче хич не ми се разваля лагера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Октомври 18, 2010 Share Отговорено Октомври 18, 2010 Дам, и на мене ми изглеждат малко кофти правите реки, обаче не ми дойде нищо друго на ума, пък и сините и зелени части са ми в много ограничено количество А за основните плочи - имам още една - две обаче тъй като намях чести да удължа рекитеи затова остана с тези размери, иначе като идея трябваше да има и още поне 2-3 коли и един иследоветелски параход обаче мястото недостигна. Също имах страшно голямо желание да продължа планината чак до сградата и над реката да се образува нещо като арка обаче отново проклетите части недостигнаха Сега мисля нещо средновековно да направя обаче хич не ми се разваля лагера. Ами покрай реката може да ползваш жълти, песъчливи, кафяви, сиви части, които да имитират камъни и пясък и да дадат извивката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts