Stormfury Публикувано Октомври 24, 2018 Share Публикувано Октомври 24, 2018 На последната клубна среща решихме, да правим по 2 клубни срещи на месец. За първата ще се гласува посредством таблица, и ще се избира деня за който има най-много желаещи в първите 15 дена на месеца. Втората ще бъде фиксирана последния четвъртък на месеца. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=886725013 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Октомври 24, 2018 Share Отговорено Октомври 24, 2018 Предполагам утре няма да има среща, защото този месец вече имахме 2 и първата четвъртъчна среща ще е 29ти ноември? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 24, 2018 Автор Share Отговорено Октомври 24, 2018 М да, за този месец си направихме срещите Решението за последният четвъртък влиза в сила от Ноември П.П. Ще помоля, най-късно до 29-ти Понеделник да напишете кой кога има възможност. Благодаря! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 25, 2018 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2018 Ще помоля @DMitar да подсигури място за провеждане на срещата - зала в The Mall или зала в Trade House West. Ще помоля @3dwarman да приготви 1-2 кашона за сортиране. Отново приканвам всички да попълнят табличката по-скоро, за да имаме по-бързо яснота за датата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Октомври 25, 2018 Share Отговорено Октомври 25, 2018 Преди 7 часа, Stormfury написа: Ще помоля @DMitar да подсигури място за провеждане на срещата - зала в The Mall или зала в Trade House West. В Mega Park не може вече, тъй като е почти пълно с компютри по бюрата. В Trade House West става. Когато знаем точната дата и час се обаждам и действаме. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 29, 2018 Share Отговорено Октомври 29, 2018 Не мисля да че си заслужавя да отидем на поредната среща и да с говорим пак едни и същи неща, без да може да се реши нещо, а хората, които имат някакви проблеми с клуба или с хора от клуба да не идват на тези срещи На последните 2 срещи единственото решение, което сме взели е, че ще има повече срещи Мисля, че е напълни излишно да правим срещи без @Knifebane, @legohead. @OneOfAll и @sensimasensi да дойдат и да си кажат каквото искат да кажат Гледам, че след последния хейт по @DeMonica и той няма да участва с модели на изложението Добре сме се отправили към небитието P.S. Мисля, че и в момента трябва да преустановим прием на нови членове, преди старите да седнем и да се разберем. Не е нужно да каним хора в гнездо с оси. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 29, 2018 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2018 Разбрахме се една от двете месечни срещи да не обсъждаме клубни политики, а да се забавлявяме.Тази среща е с точно такава цел Ще си сортираме, ще си лафим, ще разпускаме 4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoePsysky Отговорено Октомври 29, 2018 Share Отговорено Октомври 29, 2018 Идеята за събиране с цел практикуване на самото хоби е супер, но не е ли по-добре да вземем първо място. Иначе не знам как ще успеем да се разгърнем 3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 29, 2018 Share Отговорено Октомври 29, 2018 Преди 4 часа, mamun написа: Не мисля да че си заслужавя да отидем на поредната среща и да с говорим пак едни и същи неща, без да може да се реши нещо, а хората, които имат някакви проблеми с клуба или с хора от клуба да не идват на тези срещи На последните 2 срещи единственото решение, което сме взели е, че ще има повече срещи Мисля, че е напълни излишно да правим срещи без @Knifebane, @legohead. @OneOfAll и @sensimasensi да дойдат и да си кажат каквото искат да кажат Гледам, че след последния хейт по @DeMonica и той няма да участва с модели на изложението Добре сме се отправили към небитието P.S. Мисля, че и в момента трябва да преустановим прием на нови членове, преди старите да седнем и да се разберем. Не е нужно да каним хора в гнездо с оси. За протокола, на срещата след събитието в Ринг мол, където ти не дойде @mamun бяхме с @Knifebane и @sensimasensi. Добри нещата се говориха там. Относно това, че не идвам на срещите е защото не ми се занимава повече. Писна ми всеки път като кажа нещо да ме изкарват хейтъра и драматурга, да се подхвърлят заядливи коментарчета и нападки. Припомни си общия чат от последните ми две писания там. Махнах се от него, защото не пиша, а не пиша защото, както казах горе постоянно се правят заядливи коментарчета. Да смятам, че снощи се заяде с това, че "ще пропусна" поредната среща. Снимката на фигурка на някой си китайски човек ти веднага пусна коментарчето, че най-вероятно си ти, което беше безумна тъпотия. Освен това беше пуснал една песен в чата след срещата с коментарче, а тази песен същия ден я бях пуснал в профила ми и ставаше дума за хейтърите. За момента нямам желание да идвам по срещи и изложения, нямам нищо против клуба, развивайте се и дерзайте, без мен ще сте по-добре. Някой дори беше казал, че постоянно съм сърдит, нацупен и драматизирам, е като ме няма и не ги правя тези неща не ви ли е по-добре ? Защо тогава искате да идвам ? Относно @DeMonica, не знам къде видя хейт по него освен, ако не е имало по време на някои от двете срещи на които не съм бил. Човека си изказа мнението, че не смята, че трябва хората да се обясняват защо не искат да участват и никой не го е нападнал. В правото си да реши дали да носи или не модели. Не виждам какво ви пречи да си приемате нови членове като явно нечитавите (без да се обиждат @Knifebane, @legohead и @sensimasensi) (така ми дойде думата, тъй като все пак сме изброени там на показ) дори не пишем и не идваме по срещи. Не виждате хейтъри, не виждате нацупени физиономии по срещите, забавлявате се и си правите кефа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 29, 2018 Share Отговорено Октомври 29, 2018 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 29, 2018 Share Отговорено Октомври 29, 2018 Фор дъ рекърд - смятам да дойда с малкия човек да посортираме (worst case ще му дам да си играе на телефона). Това не пречи и на идеята ми да донеса и малко wiskey Само да не псувате (много) моля. Или примерно само на английски, тая надежди че още не ги е разбрал там псувните 1 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 29, 2018 Share Отговорено Октомври 29, 2018 преди 21 минути, Duh5 написа: Фор дъ рекърд - смятам да дойда с малкия човек да посортираме (worst case ще му дам да си играе на телефона). Това не пречи и на идеята ми да донеса и малко wiskey Само да не псувате (много) моля. Или примерно само на английски, тая надежди че още не ги е разбрал там псувните С малкия или с големия Малката по-скоро ще ги хапне 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoePsysky Отговорено Октомври 29, 2018 Share Отговорено Октомври 29, 2018 Преди 1 час, Duh5 написа: Само да не псувате (много) моля. Сори майна, не знам как ще стане, ама и преди Бобката е бил в моя компания и не съм го повредил много Иначе Лего и алкохолизъм звучи много добре, само ме притеснява терена. А за сортиране имам вече доста тренинг, тъй като един 8 килограмов кашон скоро ще бъде напълно каталогизиран 1 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Октомври 30, 2018 Share Отговорено Октомври 30, 2018 Май от таблицата ясно си личи, че срещата ще е в неделя 4ти ноември. Да го заключим като решение и всички да могат финално да си го планират? Имаме ли предложения за час? Според мен нещо следобедно тип 15-16 часа е супер, за да имаме повечко време за legoing @DMitar, може ли да потвърдиш залата? 1 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 30, 2018 Автор Share Отговорено Октомври 30, 2018 Освен @DMitar и @3dwarman трябва да каже дали ще може по-рано, защото в него са кашоните с части. В четвъртък като се прибера ще се чуя и с двамата, за да стиковеме нещата и ще пиша. 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 31, 2018 Share Отговорено Октомври 31, 2018 Идеята да се сортират части на срещата и супер! Желая ви приятно прекарване аз ще съм в офиса този ден. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 31, 2018 Share Отговорено Октомври 31, 2018 Ще донеса материалите за сортиране. Само 1 или 2 кашона да донеса? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Ноември 1, 2018 Share Отговорено Ноември 1, 2018 Ух, излезе ми непредвиден ангажимент и неделя няма да мога да дойда на среща преди 19:30. Извинявам се, че предложих по-ранен стартов час, а сега се плучава така Ако все пак срещата продължи до след 19:30 с удоволствие бих дошъл Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Ноември 1, 2018 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2018 Днес след проведени раговори с @3dwarman и @DMitar и спрямо таблицата, се разбрахме да направим срещата в Неделя 4-ти Ноември от 16:00 часа. Срещата ще се проведе в Trade House West с адрес бул. „Никола Петков“, 52 Можем да седим до като не ни омръзне да сортираме 4 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Ноември 4, 2018 Автор Share Отговорено Ноември 4, 2018 За мое много голямо съжалнение, няма да мога да дойда днес, защото съм с висока температура и не мога да мръдна от леглото Пожелавам ви приятно забавление! П.П. После да разкажете как е било. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Ноември 4, 2018 Share Отговорено Ноември 4, 2018 Аз съм там около 19:30, ако заприключвате по-рано може ли някой да драсне едно съобщение на 0888 373 968 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 4, 2018 Share Отговорено Ноември 4, 2018 Дидо, да оздравяваш! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Ноември 5, 2018 Share Отговорено Ноември 5, 2018 Как мина вчера ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Ноември 5, 2018 Share Отговорено Ноември 5, 2018 Сортирахме един кашон PBB. Стана сравнително бързо но бяхме доста хора 10-11 човека. Не говорихме никакви важни теми за клуба или събития. Тези пликове които ни се струват от един и същи сет от кашона ги заделихме за повторно проверка и решихме, че ако от сет липсват повече от 20-30%, по скоро няма да го запазваме като пликове ами ще го разпределим като части. Това е същата ситуация както с бройките Уоли които дойдоха в един кашон преди време. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 5, 2018 Share Отговорено Ноември 5, 2018 Имаше ли техник? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts