Jump to content

Клубна среща - 4-ти Ноември в Trade House West

Stormfury

Recommended Posts

На последната клубна среща решихме, да правим по 2 клубни срещи на месец. За първата ще се гласува посредством таблица, и ще се избира деня за който има най-много желаещи в първите 15 дена на месеца. Втората ще бъде фиксирана последния четвъртък на месеца.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=886725013

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам утре няма да има среща, защото този месец вече имахме 2 и първата четвъртъчна среща ще е 29ти ноември?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М да, за този месец си направихме срещите :) Решението за последният четвъртък влиза в сила от Ноември :)

П.П. Ще помоля, най-късно до 29-ти Понеделник да напишете кой кога има възможност. Благодаря!

• кОпувам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще помоля @DMitar да подсигури място за провеждане на срещата - зала в The Mall или зала в Trade House West.

Ще помоля @3dwarman да приготви 1-2 кашона за сортиране. 

Отново приканвам всички да попълнят табличката по-скоро, за да имаме по-бързо яснота за датата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, Stormfury написа:

Ще помоля @DMitar да подсигури място за провеждане на срещата - зала в The Mall или зала в Trade House West.

В Mega Park не може вече, тъй като е почти пълно с компютри по бюрата. В Trade House West става. Когато знаем точната дата и час се обаждам и действаме.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля да че си заслужавя да отидем на поредната среща и да с говорим пак едни и същи неща, без да може да се реши нещо, а хората, които имат някакви проблеми с клуба или с хора от клуба да не идват на тези срещи
На последните 2 срещи единственото решение, което сме взели е, че ще има повече срещи
Мисля, че е напълни излишно да правим срещи без @Knifebane, @legohead. @OneOfAll и @sensimasensi да дойдат и да си кажат каквото искат да кажат
Гледам, че след последния хейт по @DeMonica и той няма да участва с модели на изложението
Добре сме се отправили към небитието

P.S. Мисля, че и в момента трябва да преустановим прием на нови членове, преди старите да седнем и да се разберем. Не е нужно да каним хора в гнездо с оси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрахме се една от двете месечни срещи да не обсъждаме клубни политики, а да се забавлявяме.Тази среща е с точно такава цел  :) Ще си сортираме, ще си лафим, ще разпускаме :) 

• Харесвам 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята за събиране с цел практикуване на самото хоби е супер, но не е ли по-добре да вземем първо място. Иначе не знам как ще успеем да се разгърнем

• Харесвам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, mamun написа:

Не мисля да че си заслужавя да отидем на поредната среща и да с говорим пак едни и същи неща, без да може да се реши нещо, а хората, които имат някакви проблеми с клуба или с хора от клуба да не идват на тези срещи
На последните 2 срещи единственото решение, което сме взели е, че ще има повече срещи
Мисля, че е напълни излишно да правим срещи без @Knifebane, @legohead. @OneOfAll и @sensimasensi да дойдат и да си кажат каквото искат да кажат
Гледам, че след последния хейт по @DeMonica и той няма да участва с модели на изложението
Добре сме се отправили към небитието

P.S. Мисля, че и в момента трябва да преустановим прием на нови членове, преди старите да седнем и да се разберем. Не е нужно да каним хора в гнездо с оси.

За протокола, на срещата след събитието в Ринг мол, където ти не дойде @mamun бяхме с @Knifebane и @sensimasensi. Добри нещата се говориха там. Относно това, че не идвам на срещите е защото не ми се занимава повече. Писна ми всеки път като кажа нещо да ме изкарват хейтъра и драматурга, да се подхвърлят заядливи коментарчета и нападки. Припомни си общия чат от последните ми две писания там. Махнах се от него, защото не пиша, а не пиша защото, както казах горе постоянно се правят заядливи коментарчета. Да смятам, че снощи се заяде с това, че "ще пропусна" поредната среща. Снимката на фигурка на някой си китайски човек ти веднага пусна коментарчето, че най-вероятно си ти, което беше безумна тъпотия. Освен това беше пуснал една песен в чата след срещата с коментарче, а тази песен същия ден я бях пуснал в профила ми и ставаше дума за хейтърите. За момента нямам желание да идвам по срещи и изложения, нямам нищо против клуба, развивайте се и дерзайте, без мен ще сте по-добре. Някой дори беше казал, че постоянно съм сърдит, нацупен и драматизирам, е като ме няма и не ги правя тези неща не ви ли е по-добре ? Защо тогава искате да идвам ? 

Относно @DeMonica, не знам къде видя хейт по него освен, ако не е имало по време на някои от двете срещи на които не съм бил. Човека си изказа мнението, че не смята, че трябва хората да се обясняват защо не искат да участват и никой не го е нападнал. В правото си да реши дали да носи или не модели. 

Не виждам какво ви пречи да си приемате нови членове като явно нечитавите (без да се обиждат @Knifebane,  @legohead и @sensimasensi) (така ми дойде думата, тъй като все пак сме изброени там на показ) дори не пишем и не идваме по срещи. Не виждате хейтъри, не виждате нацупени физиономии по срещите, забавлявате се и си правите кефа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фор дъ рекърд - смятам да дойда с малкия човек да посортираме (worst case ще му дам да си играе на телефона). Това не пречи и на идеята ми да донеса и малко wiskey :) Само да не псувате (много) моля. Или примерно само на английски, тая надежди че още не ги е разбрал там псувните

• Харесвам 1
  • Хахаха 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Duh5 написа:

Фор дъ рекърд - смятам да дойда с малкия човек да посортираме (worst case ще му дам да си играе на телефона). Това не пречи и на идеята ми да донеса и малко wiskey :) Само да не псувате (много) моля. Или примерно само на английски, тая надежди че още не ги е разбрал там псувните

С малкия или с големия ;) Малката по-скоро ще ги хапне ;)

• Хахаха 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Duh5 написа:

Само да не псувате (много) моля. 

Сори майна, не знам как ще стане, ама и преди Бобката е бил в моя компания и не съм го повредил много :)

Иначе Лего и алкохолизъм звучи много добре, само ме притеснява терена. А за сортиране имам вече доста тренинг, тъй като един 8 килограмов кашон скоро ще бъде напълно каталогизиран

• Харесвам 1
  • Хахаха 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май от таблицата ясно си личи, че срещата ще е в неделя 4ти ноември. Да го заключим като решение и всички да могат финално да си го планират?

Имаме ли предложения за час? Според мен нещо следобедно тип 15-16 часа е супер, за да имаме повечко време за legoing :)

@DMitar, може ли да потвърдиш залата?

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен @DMitar и @3dwarman трябва да каже дали ще може по-рано, защото в него са кашоните с части. В четвъртък като се прибера ще се чуя и с двамата, за да стиковеме нещата и ще пиша. 

• Благодаря 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята да се сортират части на срещата и супер! Желая ви приятно прекарване :) аз ще съм в офиса този ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще донеса материалите за сортиране. Само 1 или 2 кашона да донеса?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ух, излезе ми непредвиден ангажимент и неделя няма да мога да дойда на среща преди 19:30. Извинявам се, че предложих по-ранен стартов час, а сега се плучава така :( Ако все пак срещата продължи до след 19:30 с удоволствие бих дошъл :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес след проведени раговори с @3dwarman и @DMitar и спрямо таблицата, се разбрахме да направим срещата в Неделя 4-ти Ноември от 16:00 часа. Срещата ще се проведе в Trade House West с адрес бул. „Никола Петков“, 52   Можем да седим до като не ни омръзне да сортираме :D

• Харесвам 4
  • Хахаха 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мое много голямо съжалнение, няма да мога да дойда днес, защото съм с висока температура и не мога да мръдна от леглото :( Пожелавам ви приятно забавление! 

П.П. После да разкажете как е било. 

• Тъжен 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм там около 19:30, ако заприключвате по-рано може ли някой да драсне едно съобщение на 0888 373 968 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сортирахме един кашон PBB. Стана сравнително бързо но бяхме доста хора 10-11 човека. Не говорихме никакви важни теми за клуба или събития. Тези пликове които ни се струват от един и същи сет от кашона ги заделихме за повторно проверка и решихме, че ако от сет липсват повече от 20-30%, по скоро няма да го запазваме като пликове ами ще го разпределим като части. Това е същата ситуация както с бройките Уоли които дойдоха в един кашон преди време.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...