Jump to content

Хелуин Бионикъл МОС

Zanton

Recommended Posts

Здравейте! Това е моят нов Bionicle MOC за хелуин. Надявам се да го харесате :D

http://www.youtube.com/watch?v=SASvZO4Z8FY&t=3s

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, готино се е получил! Главата лего ли е? Прилича ми на топче за тенис на маса :D 

Друг въпрос, тези бионикъли които ни ги показва до сега, пазиш ли ги сглобени или ги разваляш, за да строиш нови? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само мога да каже едно голямо браво за усилията, които влагаш да създаваш своите творение. 

Направил си си lightbox, пускаш снимки във flickr, което е супер. Пускай повече снимки на моделите там и продължавай в същия дух.

Сигурно си попадал на творения на Djokson ( https://www.flickr.com/people/djokson/ ), но ако не си можеш да почерпиш много вдъхновение от този човек. Имах удоволствието да се запозная на живо с него и наистина прави страховити неща. Виж му flickr-а и ти пожелавам един ден да създаваш много повече модели и с всеки следващ да вдигаш летвата и да нямаш стигане. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
На 26.10.2018 г. at 20:54, Stormfury написа:

Здравей, готино се е получил! Главата лего ли е? Прилича ми на топче за тенис на маса :D 

Друг въпрос, тези бионикъли които ни ги показва до сега, пазиш ли ги сглобени или ги разваляш, за да строиш нови? 

Здравей! Главата е топче за тенис на маса. Когато построя МОСр обикновено го пазя за около 2-3 месеца. Но някой път не ми дава сърце да разглобя някой от тях и ги пазя много дълго време. Имам един - Слаш - който си го пазя вече 2 години :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове