Zanton Публикувано Октомври 26, 2018 Share Публикувано Октомври 26, 2018 Здравейте! Това е моят нов Bionicle MOC за хелуин. Надявам се да го харесате http://www.youtube.com/watch?v=SASvZO4Z8FY&t=3s Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 26, 2018 Share Отговорено Октомври 26, 2018 Здравей, готино се е получил! Главата лего ли е? Прилича ми на топче за тенис на маса Друг въпрос, тези бионикъли които ни ги показва до сега, пазиш ли ги сглобени или ги разваляш, за да строиш нови? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 26, 2018 Share Отговорено Октомври 26, 2018 Само мога да каже едно голямо браво за усилията, които влагаш да създаваш своите творение. Направил си си lightbox, пускаш снимки във flickr, което е супер. Пускай повече снимки на моделите там и продължавай в същия дух. Сигурно си попадал на творения на Djokson ( https://www.flickr.com/people/djokson/ ), но ако не си можеш да почерпиш много вдъхновение от този човек. Имах удоволствието да се запозная на живо с него и наистина прави страховити неща. Виж му flickr-а и ти пожелавам един ден да създаваш много повече модели и с всеки следващ да вдигаш летвата и да нямаш стигане. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zanton Отговорено Ноември 4, 2018 Автор Share Отговорено Ноември 4, 2018 На 26.10.2018 г. at 20:54, Stormfury написа: Здравей, готино се е получил! Главата лего ли е? Прилича ми на топче за тенис на маса Друг въпрос, тези бионикъли които ни ги показва до сега, пазиш ли ги сглобени или ги разваляш, за да строиш нови? Здравей! Главата е топче за тенис на маса. Когато построя МОСр обикновено го пазя за около 2-3 месеца. Но някой път не ми дава сърце да разглобя някой от тях и ги пазя много дълго време. Имам един - Слаш - който си го пазя вече 2 години Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts