legohead Публикувано Ноември 3, 2018 Share Публикувано Ноември 3, 2018 Една задача тип "пъзел" от мен: Можете ли да сглобите този завършен модел: Използвайки тези части (само тях, и всичките): 3x3_cube_partslist.lxf Ще ми бъде интересно да видя вашите решения. Частите трябва да са стабилно закрепени една за друга, и завършеното кубче не би следвало да се усуква/криви 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1 Stormfury Отговорено Ноември 3, 2018 Share Отговорено Ноември 3, 2018 Нещо не ми се получава на мен... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 UNIVEGA Отговорено Ноември 7, 2018 Share Отговорено Ноември 7, 2018 Това е много по готино зарче от оригиналното лего зарче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 mamun Отговорено Ноември 28, 2018 Share Отговорено Ноември 28, 2018 Ето един друг вариант за строене на подобно зарче : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 sensimasensi Отговорено Ноември 28, 2018 Share Отговорено Ноември 28, 2018 преди 14 минути, mamun написа: Ето един друг вариант за строене на подобно зарче : тва е лесно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
legohead
Една задача тип "пъзел" от мен:
Можете ли да сглобите този завършен модел:
Използвайки тези части (само тях, и всичките):
3x3_cube_partslist.lxf
Ще ми бъде интересно да видя вашите решения.
Частите трябва да са стабилно закрепени една за друга, и завършеното кубче не би следвало да се усуква/криви
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts