Jump to content

Търся/купувам модулни сгради

Duh5

Recommended Posts

Здравейте!

Решил съм да събера (някой ден) пълната колекция модулни сгради. Благородна и непостижима кауза :)

Все пак съм чувал/недочувал че различни хора от форума може и да имат някои модели които вече не представляват интерес за тях. И няма лошо да вдигна тема за да знаете че търся тези сетове:

10182: Cafe Corner

image.png.56b116ffc0990f3d50228956f93f5aa2.png

10190: Market Street

image.png.3204881d857d01e464d6a11dd1432ebd.png

Интересувам се от сетовете "втора употреба" заради ценовото им предимство; готино ще е да са с кутия, но не задължително. Инструкциите са си желателни, но пак няма да умра без тях.

Благодаря за вниманието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До преди 1 седмица се въртеше в OLX един pet shop, който стартира от 300-350лв, и за последно го гледах на около 220, но  не мога да го открия, може и да са го продали.

Също така виж в общтата поръчка на @DMitar има банката, чисто нова за 265 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти Дидо! Имай ме в предвид ако мернеш нещо в олх-а. Засега плана ми е, ако ги вземам нови, да ги взема лично от Лондон за да захлебя vip points, така ще излезе дори по-евтино от общата на Митко. Банката ще я depreciate в момента в който обявят 2019 модулната сграда, така че има още малко време. Детективския го спират след 2 седмици, веднага след black friday (да знаете).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко редактирах темата. Ако някой случайно види нещо из българските сайтове, или има сградата и е склонен да преговаряме - свиркайте!

Поздрави!

Оги

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 10 months later...

Това го свърших, като в крайна сметка ги събрах на части:)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Duh5 locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...