Jump to content

Пребройте рицарската/ имперската/ пиратската си армия

Recommended Posts

Здравейте, докато преглеждах темите в историческата секция на Eurobricks, попаднах на поредния ъпдейт на темата Post Your Castle Army Here!

Това ме подсети, че не съм правил инвентар на минифигурките, а би било интересно. Затова предлагам, който иска (и му се занимава), да събере редиците, да преброи въоръжението ;) ;) и да пусне съответните снимки в темата. Аз ще изчакам желязото от BrickForge поръчката преди да направя прегледа на рицарите, но междувременно може да прегледам имперските и пиратските сили ;)!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си ли съгласен, че колекцията на даден човек е толкова голяма, колкото е голям джоба му? ;) Поне според мен количеството е въпрос най-вече на финансова възможност.

С радост ще направя снимки на някой от фигурките си, на които съм разменил глави,тела и крака по свой вкус

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А не, не мисля, че за това става въпрос. В споменатите теми в Eurobricks има "армии" с най различно количество и качество. По-скоро те могат да дадат насока какво липсва или може да се добави и развива. На мен най-много ми харесва наполеоновата армия на Bonaparte - там има всичко от генерали, през пехота, кавалерия и артилерия и дори военен оркестър. ;) Мисля, че дори имаше отряд мамелюци ... - ето линк: http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=11241

П.С. Вярно е, че когато се прави "армия" е голям проблем да се customize-нат отделните фигурки, защото няма достатъчно налични глави с подходящи физиономии ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имперска армия? :mad: Стар уорс ли имаш предвид?Така ето я моята армия:

Castle-19 само 7 рицаря

Pirates-9

Star Wars-13

Трябва ли да съм по конкретен коя фигура каква е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Такаа...

Време е да пусна няколко снимки, на войската :)

Ето състоянието днес:

img_8426.jpg

img_8428.jpg

img_8459.jpg

Докато ми остане време да ресайзвам и качвам ще намаля броя на снимките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха еха! Заслужаваше си чакането да се преоразмерят снимките.

Ще те помоля все пак ако можеш да ги качиш в галерията на форума в пълна резолюция, а в тази тема да сложиш по-малки изображения.

Това важи за всички теми, написал съм го в правилата. Моля, не го приемай като заяждане. Все пак форума ще е хубаво да е използваем, а не да е пренатоварен от изображения.

Много кефат снимките. Май ще можеш сам цяла изложба да направиш, така като гледам :( А, а Дастан какво прави там, късно го видях? Засада в гръб ли и м планира :wub:

И аз съм голям ентусиаст на тема ЛЕГО замъзи. Много ми се ще да направим съвместно изложение на тази вълна, но се опасявам че лично аз няма да смогна за пролетното изложение. Също така ми се иска да направим едно изцяло тематично изложение, отделно от пиратското, което ни предстои.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК

Ще оправя снимките утре или вдруги ден, защото не знам кога ще се прибера довечера. :(

А Дастан тук е в ролята на чуждестранен наемник :wub:

Честит 8 декември на всички, които празнуват! :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хич не е зле тази армия, макар и да е от прекалено много нови човечета за моя вкус, аз много обичам Castle, но по-старите, от 80-те и 90-те.

Идеята за подобно ЛЕго изложение много ми допада.

Иначе аз много трудно ще си покажа армията, защото не е малка, но си стои предимно по кутиите в един голям шкаф...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 months later...