Jump to content

Bricks in Florence festival 2018


Stormfury

Recommended Posts

Това което за мен е изумително е реално колко време е редено това чудовищно нещо. Детайлите са абсурдни просто. Ясно, че повечето неща си ги носят готови, и все пак “раздвижването” на фигурите няма как да не става на място. Цялото това хале просто е било строителна площадка дни наред..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Леле, майко мила уникално е, няма какво, това е направено от голяма, единна общност и с тея неща дето тука ги нямаме кинти и време, там явно и от двете имат по много за хобито си... 

Вижте загражденията опъната лента на колчета... това не мога да си го представя тук да стане, съвсем друго е, там в тоя вариант трябва да има някой постоянно сред дисплеите... съвсем, съвсем различна концепция ( може и да е по-евтин тук, някой чичо да седи цял ден да гледа, доста пари е можело да спести клуба, от наеми, бусове, фирми, плексигласи, дискови хернии, а у,  шегувам се за БГ трябва и да са бронирани си мисля аз.) :mf^^:

Айде дерзайте и ние ще ги стигнем... даже и ще ги задминем. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек сам си решава дали ще пропусне едно нещо за сметка на това да строи или не. Това, че се казва нямам време са оправдания. 

Нека започнем с така прословутите заграждения, допитай се или разгледай как са правили момчетата преди изложенията, може би са били подобни. Тук идва другият момент, изложението от снимките 2-3 дни, а нашите са по 3 седмици, тяхното е в може би музей/помещение за което може би има вход, при нас вход няма. При нас понякога идва "shit" трафик и не можеш да си позволиш да оставиш фигурки и сетове, които струват една торба пари на разглезени деца, които искат да пипат и взимат. Човек от клуба има фигурка за която е дал 100$, сеш ли се, ако изчезне тази фигурка ? Друг слага модел, където има скъпи части и накрая си го намира без някои от тях, not cool. Дори въобще да няма скъпи части ок ли ще си да си събереш модела/мока с 5% и повече липси ? Братята сърби правят в мол за ден два и може би правят с нашата големина, но са 5-7 човека на смени там и вардят цялото изложение.

Защо смяташ, че усилията, които са положени от всички хора в клуба са напразни и са ги правили просто ей така за да пръснат едни пари за да имат едни "плексигласчета" за да си пазят сетчетата? Върни се назад във времето и виж преди 5-6 години как са правени изложенията и какви заграждения са били използвани, но имай предвид, продължителност, големина и всички фактори и кажи кое най-много ти харесва ?

Взе малко да ми писва с тази тънка иронийка, която прокарваш във всички коментари. За теб може да е ок и на шега, но написано така на някой хора започва да им писва и аз ще съм този, който ще си го каже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...
×
×
  • Създай нов...