Jump to content

Конкурси

Recommended Posts

Здравейте,от приблизително 3 дена съм тук форумът много ми харесва.Видях следователно повечето теми и ми направиха впечатление конкурсите.много искам да участвам не заради награди и там каквото е искам просто някой да оцени моята конструкция,макар и от малкото ми сетове.Та,въпроса ми е на някакви определени дати ли са тези конкурси,кой ги организира,какъв е срока за правене на проект,имали някакви ограничение(брой части....такива)

Благодаря предварително!! :mf^^::mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последното изложение беше през септември за три дена.Ако искаш можеш да се включиш за следващото през април. http://lebgo.org/index.php?showforum=4 Има и състезания с награди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не го знам всъщност това е добър момент да попитам, кога пак ще има състезание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросът е много добър.

Конкурсът превозно средство бе осъществен, тъй като TLG ни изпртиха 3 комплекта за награди на победителите. А както вече знаем, без награди конкурс тръдно става.

Разбира се, това не беше последният ни онлайн конкурс. И за напред ще се постараем да организираме и други такива. Кога и как - все още не можем да кажем.

Факта че има интерес, значи че ще дадем всичко от себе си да го организираме и проведем добре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Създай нов...