icefire3 Публикувано Ноември 4, 2010 Share Публикувано Ноември 4, 2010 Здравейте искам тук да направя един стар уорс тест за да видя уменията ви ето иг и въпросите: (отговаря се например 1-б 2-г и тнт) Сам съм си мислил теста 1.Коя е кралицата на набу в епизод I а-аяла секура б-джибит в-падме г-асока 2.Как анакин помага на джедаите куай гон и оби уан в епизод I? а-не им помага б-краде част от която се нуждаят за кораба им от своя господар в-Кой е анакин??? г-печели състезание с шейни където залога е определена част за кораба на джедаите 3.Каква е армията на републиката в КРАЯТ на епизод II? a-животни б-клонинги в-дроиди г-нямат армия бият се сами. 4.Кой бива убит от мейс уинду в края на епизод II а-най-силният дроид б-император палпатин в-граф дуку г-джанго фет 5.Кои са сеператистите а-малка група която търгува из галактиката б-главен опонент на републиката,начело с армия от дроиди и сити в-Пясъчни хора,които живеят на татоин,мос айсли и тнт г-контрабандисти,крадци,наемни убийци които действат сами 6.Кой се оказва предателят в епизод III а-император палпатин(дарт сидиъс) б-оби уан-който ракрива истинската си същност-Дарк Диъс в-йода-който ракрива че е ''генерал миризлив чорап'' г-никой не предава републиката 7.Коя принцеса отвличат в началото на епизод IV а-принцеса асока б-принцеса лея в-принцеса венера г-принцеса гоби 8.Как се нарича армията на императора в епизод IV а-клонинги б-дроиди в-щурмоваци г-буболечки 9.Къде е голямата битка на бунтовниците и лошите в епизод V а-мос аийсли б-ендор в-хот г-татуин 10.Какво казва Дарт вейдър на люк в края на битката им в епизод V а-че му е чичо б-че му е баща в-че му е брат г-че му е съпруг ХД 11.как лея освобождава хан соло в епизод V? а-изважда го от тъмницата б-спасява го от лапите на ужасно чудовище в-отмразява го от въглерод г-хан соло СПАСЯВА лея а не обратното 12.какво иска да направи дарт вейдър преди да умре(става въпрос когато дарт вейдър спасява люк и преди да се качат на совалката)-отговорете писмено скалата: 0-мяняк откажи са от живота 1-4-не знаеш нищо научквал си маняк 5-7-знаеш малко 8-9-знаеш повечето неща 10-11-Браво доста знаеш за междузвездни войни 12-браво ПОЗдравления знаеш всичко.Внимавал си докато гледаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Ноември 5, 2010 Share Отговорено Ноември 5, 2010 Аз съм го правил знам повечето неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Ноември 5, 2010 Share Отговорено Ноември 5, 2010 Ами на мен всички въпроси са ми верни,защото съм учил по-добре за Star Wars от всеки друг предмет в училище. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Ноември 5, 2010 Share Отговорено Ноември 5, 2010 1-б 2-г(иска ми се да отговоря "в" ) (отговорите вече бяха написани при примера ) 3-б 4-г(бях прочел "кой убива Мейс Уинду" и не четох въобще от кой епизод е) 5-б 6-а("генерал миризлив чорап"???) 7-б 8... по метода на изключване би трябвало да е "в"? Клонинги не ги наричат след 3-та серия, не са дроиди... буболечки??? 9-в 10-б(за да отговориш г трябва да не знаеш абсолютно нищо за Star Wars) 11-в 12-Точен цитат не мога да дам, но искаше Люк да му махне каската, за до го види със собствените си очи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Ноември 11, 2010 Share Отговорено Ноември 11, 2010 1-в 2-г 3-б 4-г 5-б 6-а 7-б 8-а 9-в 10-б 11-в 12: Да му махне каската, за да види сина си със собствените си очи. Лесен тест. А, и Мата Нуи, премисли си въпрос 4. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Ноември 11, 2010 Share Отговорено Ноември 11, 2010 Да наистина трябва да го премисли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Ноември 12, 2010 Share Отговорено Ноември 12, 2010 1-в В епизод 1 Падме не беше ли принцеса все още? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Ноември 12, 2010 Share Отговорено Ноември 12, 2010 Не. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Ноември 13, 2010 Share Отговорено Ноември 13, 2010 Не, кралица беше. Радо е прав. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 +1 а мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts