georgivar Публикувано Ноември 5, 2010 Share Публикувано Ноември 5, 2010 Ей над това се трудих последния месец (главно в подбиране и чакане на части от BL). От известно време ми се искаше да направя нещо бежово (Tan). Или пък нещо с колони. Та тая къща съчетава тия две неща. Вдъхновението за колоните, покрива и прозорците е от супер якия MOC на Marcos Bessa Ancient Lady Museum. И от бежовата библиотека на teddy - Public Library. Ето отпред: И отзад (с изоставената градина, която напъпля към къщата): Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Ноември 5, 2010 Share Отговорено Ноември 5, 2010 Страхотно е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 7, 2010 Share Отговорено Ноември 7, 2010 Жоро, страхотна е ! Отне ми доста време да разгледам всичките детайли! Все още не успях да разбера как си направил заоблени арките та вратите, и също как си направил точно входната врата. Жестока е! Как ти звучи, в участъка под козирката на поркива да сложиш т.нар "profile brick" - онея 1х2 с назъбената повърхност? Много ще се радвам да я видя и на живо. В галерията ти във Flickr на една от снимките 3те ти сгради стоят жестоко! Пожарната, Жълтата и тази новата къща имам в предвид. Поздравления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Ноември 9, 2010 Share Отговорено Ноември 9, 2010 Все още не успях да разбера как си направил заоблени арките та вратите, и също как си направил точно входната врата. 1 такава част няколко прозорчета, 1/1 brick-ове и още няколко части, нали? А отгоре две такива-(в друг цвят) и плочка 2/2 плоска с някакви brick-ове със страничен стъд, нали? Ако градинката е малко по-подредена щеше да е върха. В момента е малко "разхвърляна" тревата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Януари 3, 2011 Share Отговорено Януари 3, 2011 Къртиш бе! Сега ме е яд, че не съм те блогнал òвреме, ама 100% някой е поправил тая грешка. И щото знам, че темата е стара - Евксиноград скоро да чакаме ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts