Jump to content

Бежова Къща

georgivar

Recommended Posts

Ей над това се трудих последния месец (главно в подбиране и чакане на части от BL). От известно време ми се искаше да направя нещо бежово (Tan). Или пък нещо с колони. Та тая къща съчетава тия две неща.

Вдъхновението за колоните, покрива и прозорците е от супер якия MOC на Marcos Bessa Ancient Lady Museum. И от бежовата библиотека на teddy - Public Library.

Ето отпред:

5149052525_8ce9d0461e.jpg

5149658480_9a0f0db561.jpg

5149658554_a1d873629c.jpg

И отзад (с изоставената градина, която напъпля към къщата):

5149052731_0de2521e6f.jpg

5149052791_fe2a168d45.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро, страхотна е ! Отне ми доста време да разгледам всичките детайли!

Все още не успях да разбера как си направил заоблени арките та вратите, и също как си направил точно входната врата. Жестока е!

Как ти звучи, в участъка под козирката на поркива да сложиш т.нар "profile brick" - онея 1х2 с назъбената повърхност?

Много ще се радвам да я видя и на живо. В галерията ти във Flickr на една от снимките 3те ти сгради стоят жестоко! Пожарната, Жълтата и тази новата къща имам в предвид.

Поздравления!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още не успях да разбера как си направил заоблени арките та вратите, и също как си направил точно входната врата.

1 такава част

4114073.gif

няколко прозорчета, 1/1 brick-ове и още няколко части, нали? А отгоре две такива-4273590_8.jpg(в друг цвят) и плочка 2/2 плоска с някакви brick-ове със страничен стъд, нали?

Ако градинката е малко по-подредена щеше да е върха. В момента е малко "разхвърляна" тревата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Къртиш бе! Сега ме е яд, че не съм те блогнал òвреме, ама 100% някой е поправил тая грешка.

И щото знам, че темата е стара - Евксиноград скоро да чакаме ли? :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове