Jump to content

Правила на форума


legohead

Recommended Posts

Регистрация

Как да се регистрирате можете да прочетете тук

 

Възраст

Форумът на Lebgo е отворен за посетители от всякаква възраст. Въпреки това, моля имайте предвид, че се стараем и целим това да бъде едно смислено и целенасочено място, а за да бъде то такова е нужно зряло и отговорно поведение от страна на потребителите му. Наясно сме, че възрастта тук не е решаващ фактор, но въпреки това подчертаваме, че основният потребителски фокус на Lebgo е концентриран върху групите AFOLs и TFOLs - т.е. възрастните фенове на ЛЕГО (над 20г.), както и тийнейджъри-фенове на ЛЕГО (13 - 19 години).

 

Участие във форума

Следните изисквания важат за всички участници във форума:

 

1. Моля, пишете грамотно на български.

Това включва писането на кирилица. Ако имате технически проблем, пишете в тема "Помощ" или се обърнете към екипа, занимаващ се с поддръжката на форума.

 

2. Съобразявайте се със заглавието на темата, в която пишете.

Старайте се да не пишете мнения, без те да имат връзка към дискутираните теми. Мнения, очевидно нямащи връзка с дискусията (т.нар. спам, офтопик, коментари с цел заяждане и т.н), ще бъдат частично редактирани или изтривани.

Моля, не водете разговори касаещи единствено конкретен потребител в темите на форума. За тази цел използвайте лични съобщения (Л.С., Р.М.)

 

3. Отнасяйте се с другите както бихте искали те да се държат с вас.

От нас зависи да направим този форум едно приятно място за всички посетители. Надявам се, сте съгласни, че приятелският тон помага за това! Бъдете толерантни и се дръжте приятелски.

Не е допустимо да водите конфликтни разговори с други потребители във форума.

 

4. Въздържайте се от използването на нецензурни думи.

Чрез използването на такива форумът ни ще е всичко друго, но не и приятен! Същото важи и за личните нападки и необосновани спорове.

 

5. Забранява се публикуването на:

  • Материали, съдържащи порнография, насилие, прокламация на наркотици и тероризъм, обиди на расова, сексистка или религиозна основа. Също така се забранява поставянето на такива материали в аватарите, подписите, описанията и имената на потребителите.
  • Връзки (линкове) към информация или материили, за които нямате разрешение от автора или източника да бъдат публикуването или споделяни.
  • Връзки (линкове) към пиратски софтуер, музика и други произведения с пиратски произход (като сканирани/копирани книги, филми и т.н.), за които няма разрешения за публикуване от притежателя на авторските права.
  • Постове и теми с рекламна или търговска цел във форума. Eдинствено в раздел "Обяви" можете да пускате теми ако желаете да продадете или размените точно определени комплекти LEGO.
  • Мнения и теми с цел спам.

6. Подписи и аватари

Можете да слагате линкове и изображения в подписа си, но моля, старайте се те да бъдат кратки. Не използвайте големи изображения в подписа или аватара си.

 

Прилагане на изображения към коментар

Ограничението за размер на изображения в темите на форума е максимум 640 пиксела ширина. Моля, спазвайте го!

 

За предложения относно форума и помощ:

Моля, използвайте темата "Предложения". Вашите мнения и идеи са добре дошли! Ако смятате, че е необходимо, там можете също така да коментирате и правилата.

 

 

Всякакви проблеми или въпроси можете да споделите в темата "Помощ".

 

Благодарим Ви за вниманието! Приятно прекарване в Lebgo!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Допълнение към точка 2. и 3.

При неспазване на изброените правила, публикуваните коментари могат и ще бъдат изтривни без предупреждение!

При последователно нарушаване на изброените изисквания, достъпът на потребителя до форума ще бъде временно забранен (период от няколко дни).

Поемам лична отговорност да следя за спазването на правилата!

P.S.

За коментари в-у правилата можете да се свържете с мен, или някой от другите модератори на форума.

http://forum.lebgo.org/index.php?/staff/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...