Jump to content

LEGO City 2011

Antonio

Recommended Posts

Police:

7279

7279-1.jpg

7285

7285-1.jpg

7286 :(robot):

7286-1.jpg

3658

3658-1.jpg

7288

7288-1.jpg

7498

7498-1.jpg

Space:

В очакване :(robot): .

Благодарение на Darth Jar Jar

Коментираите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ее, Тони, много благодарско, че си се постарал толкова много при качването на снимките!

Немската овчарка много ми харесва, както и новата синя полицейска риза. Май че и раницата е нова, също затворника който уж си е облякъл и костюм върху раираното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, че ме подсети, Тони :(robot):

Надявам се че не се сърдиш, отделих тези, и очаквани сетове за 2011 в индекс, като ползвах снимки от Бриксет :(robot):

А впрочем, хареса ми идеята на ЛЕГО да поразнообразят полицейската серия, с нови допълнения. Например в сетове като 7279 и 7286, има доста интересни допълнения. Струват си, според мен :(robot):

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, че ме подсети, Тони :(robot):

Надявам се че не се сърдиш, отделих тези, и очаквани сетове за 2011 в индекс, като ползвах снимки от Бриксет :(robot):

No problem.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Труден въпрос. Освен това, колко ще струват в Америка, както и в Европа е един въпрос. Цената им в България за съжаланение е съвсем друг. Смея да твърдя, че самите Комсед няма да могат да отговорят до последният момент. Тоест докато не се появят на пазара другата година.

Предполагам, че цените на комплектите от серията Полицай няма да висока в сравнение с други серии. Все пак моделите от Полиция са в рамките на LEGO Град, който се е превърнал в нещо като стандарт през годините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще струват колкото винаги си струват подобни сетове, плюс-минус 5-10 евра примерно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

което ме подсеща за първата задача на метроид-а като кмет: да запита централната власт що в българия са толкова по-скъпи любимите конструктори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо си мисля, че тоя въпрос не е свързан с LEGO, ами с Комсед?

Дискусията извън оригиналната тема ще бъде преместена в нова тема. Пишете тук засега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

което ме подсеща за първата задача на метроид-а като кмет: да запита централната власт що в българия са толкова по-скъпи любимите конструктори.

Тва ша ти го шушна на ушенце, на бири, че от изложението насам бягаш по тъча! :mf_joy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Наскоро забелязах че сетовете вече са официално достъпни на Бо Хоби. Въпреки дългото ми отсъствие от Лего като цяло, смятам че поне тези от Полиция си заслужават! Предполагам че ще успея да взема някои, 7286, 7288 са направо върхът! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове