Antonio Публикувано Ноември 13, 2010 Share Публикувано Ноември 13, 2010 Police: 7279 7285 7286 3658 7288 7498 Space: В очакване . Благодарение на Darth Jar Jar Коментираите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 13, 2010 Share Отговорено Ноември 13, 2010 Ее, Тони, много благодарско, че си се постарал толкова много при качването на снимките! Немската овчарка много ми харесва, както и новата синя полицейска риза. Май че и раницата е нова, също затворника който уж си е облякъл и костюм върху раираното. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Ноември 13, 2010 Share Отговорено Ноември 13, 2010 Добри са. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Ноември 13, 2010 Share Отговорено Ноември 13, 2010 Благодаря, че ме подсети, Тони Надявам се че не се сърдиш, отделих тези, и очаквани сетове за 2011 в индекс, като ползвах снимки от Бриксет А впрочем, хареса ми идеята на ЛЕГО да поразнообразят полицейската серия, с нови допълнения. Например в сетове като 7279 и 7286, има доста интересни допълнения. Струват си, според мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Ноември 13, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 13, 2010 Благодаря, че ме подсети, Тони Надявам се че не се сърдиш, отделих тези, и очаквани сетове за 2011 в индекс, като ползвах снимки от Бриксет No problem. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Ноември 14, 2010 Share Отговорено Ноември 14, 2010 Някой знае ли колко ще струват? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 14, 2010 Share Отговорено Ноември 14, 2010 Труден въпрос. Освен това, колко ще струват в Америка, както и в Европа е един въпрос. Цената им в България за съжаланение е съвсем друг. Смея да твърдя, че самите Комсед няма да могат да отговорят до последният момент. Тоест докато не се появят на пазара другата година. Предполагам, че цените на комплектите от серията Полицай няма да висока в сравнение с други серии. Все пак моделите от Полиция са в рамките на LEGO Град, който се е превърнал в нещо като стандарт през годините. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Ноември 15, 2010 Share Отговорено Ноември 15, 2010 Ще струват колкото винаги си струват подобни сетове, плюс-минус 5-10 евра примерно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgivar Отговорено Ноември 15, 2010 Share Отговорено Ноември 15, 2010 и +40% за комсед Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgivar Отговорено Ноември 15, 2010 Share Отговорено Ноември 15, 2010 което ме подсеща за първата задача на метроид-а като кмет: да запита централната власт що в българия са толкова по-скъпи любимите конструктори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 15, 2010 Share Отговорено Ноември 15, 2010 нещо си мисля, че тоя въпрос не е свързан с LEGO, ами с Комсед? Дискусията извън оригиналната тема ще бъде преместена в нова тема. Пишете тук засега. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 което ме подсеща за първата задача на метроид-а като кмет: да запита централната власт що в българия са толкова по-скъпи любимите конструктори. Тва ша ти го шушна на ушенце, на бири, че от изложението насам бягаш по тъча! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Януари 16, 2011 Share Отговорено Януари 16, 2011 Наскоро забелязах че сетовете вече са официално достъпни на Бо Хоби. Въпреки дългото ми отсъствие от Лего като цяло, смятам че поне тези от Полиция си заслужават! Предполагам че ще успея да взема някои, 7286, 7288 са направо върхът! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts