Jump to content

Клубна среща - 23.01.2019 Сряда

Stormfury

Recommended Posts

Здравейте, 

След като вече си имаме официално склад и си пренесохме една голяма част от нещата там, дойде време да направим една среща с цел сортиране на части / Бълк. :D

Процедурата я знаете:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=211253320 

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ли добре тази среща да е уикенд и през деня, за да отхвърлим повече работа ?
След работа всеки ще е уморен, на никой няма да му се ходи до там и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами за това е таблицата, хората да си кажат кога им е удобно :)  Има и поле за коментари, ако някои иска да добави нещо.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OFF Topic:

Ако разбирам правилно, срещата е за членове на клуба, които имат да взимат частите, които са си закупили официално от Лего (което доколкото знам е, "бонуса" за членовете на клуба). Това твърдение вярно ли е?  И вече истинския офф топик, кога ще е следващата такава поръчка за членове на клуба и как се случва всичкото това нещо, листа с цени и видове части и т.н.? 

Поздрави, моля да се премести поста, ако не е подходящ за тук. Така, като го и проследя ще видя, къде се пише публично по този въпрос, защото към момента нищо не откривам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Среащата е за всеки който иска да присъства. До като сортираме части обикновенно си лафим на всякакви теми :) 

Относно следващата такава поръчка, чакаме информация от нашият амбасадор @3dwarman. За последно ни информира, че тази година има промяна в начина по който се случват нещата и все още от Лего не е подадена информация или нещо такова. 

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Досега са гласували само 5 човека за избор на дата за клубна среща.
Моля ви останалите да вземат участие в гласуването до сряда, 23ти вечерта, за да насрочим дата за срещата. Месеца е към края си :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз няма да пиша дата, че при мен нещата са неясни. Ще направя всичко възможно да дойда на определната от останалите среща

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, mamun написа:

Аз няма да пиша дата, че при мен нещата са неясни. Ще направя всичко възможно да дойда на определната от останалите среща

+1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре 23.01.2019г. се събираме в търговския център след 19:00 кой когато може. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорих с Иван по-рано през деня. За утре е свободна стаята горе. Той каза, че ще включи две печки малко по-рано, за да се затопли помещението.

Преди малко се чух с Бинев и Дидо. Аз и Бинев ще дойдем към 19-19:10 часа, ще отключим и ще почнем сортирането. Ще трябва да си пренесем от нашите маси, тъй като в помещението има само столове и 1 ИКЕА маса. 

Всеки да дойде, когато може след 19 часа. Ще сортираме колкото можем, най-вероятно няма да успеем всичко. Това, което остане ще довършваме на друга среща. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление аз пак няма да успея :( Покрай новата ми работа съм много заседнал в офиса всеки ден и идните месеци ще успявам да се класирам само за уикендни виждания май :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...