Stormfury Публикувано Януари 16, 2019 Share Публикувано Януари 16, 2019 Здравейте, След като вече си имаме официално склад и си пренесохме една голяма част от нещата там, дойде време да направим една среща с цел сортиране на части / Бълк. Процедурата я знаете: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=211253320 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 16, 2019 Share Отговорено Януари 16, 2019 Не ли добре тази среща да е уикенд и през деня, за да отхвърлим повече работа ? След работа всеки ще е уморен, на никой няма да му се ходи до там и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 16, 2019 Автор Share Отговорено Януари 16, 2019 Ами за това е таблицата, хората да си кажат кога им е удобно Има и поле за коментари, ако някои иска да добави нещо. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Януари 17, 2019 Share Отговорено Януари 17, 2019 OFF Topic: Ако разбирам правилно, срещата е за членове на клуба, които имат да взимат частите, които са си закупили официално от Лего (което доколкото знам е, "бонуса" за членовете на клуба). Това твърдение вярно ли е? И вече истинския офф топик, кога ще е следващата такава поръчка за членове на клуба и как се случва всичкото това нещо, листа с цени и видове части и т.н.? Поздрави, моля да се премести поста, ако не е подходящ за тук. Така, като го и проследя ще видя, къде се пише публично по този въпрос, защото към момента нищо не откривам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 17, 2019 Автор Share Отговорено Януари 17, 2019 Среащата е за всеки който иска да присъства. До като сортираме части обикновенно си лафим на всякакви теми Относно следващата такава поръчка, чакаме информация от нашият амбасадор @3dwarman. За последно ни информира, че тази година има промяна в начина по който се случват нещата и все още от Лего не е подадена информация или нещо такова. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 21, 2019 Share Отговорено Януари 21, 2019 Здравейте! Досега са гласували само 5 човека за избор на дата за клубна среща. Моля ви останалите да вземат участие в гласуването до сряда, 23ти вечерта, за да насрочим дата за срещата. Месеца е към края си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 21, 2019 Share Отговорено Януари 21, 2019 Аз няма да пиша дата, че при мен нещата са неясни. Ще направя всичко възможно да дойда на определната от останалите среща 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Януари 21, 2019 Share Отговорено Януари 21, 2019 Преди 5 часа, mamun написа: Аз няма да пиша дата, че при мен нещата са неясни. Ще направя всичко възможно да дойда на определната от останалите среща +1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 22, 2019 Автор Share Отговорено Януари 22, 2019 Утре 23.01.2019г. се събираме в търговския център след 19:00 кой когато може. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Януари 22, 2019 Share Отговорено Януари 22, 2019 Говорих с Иван по-рано през деня. За утре е свободна стаята горе. Той каза, че ще включи две печки малко по-рано, за да се затопли помещението. Преди малко се чух с Бинев и Дидо. Аз и Бинев ще дойдем към 19-19:10 часа, ще отключим и ще почнем сортирането. Ще трябва да си пренесем от нашите маси, тъй като в помещението има само столове и 1 ИКЕА маса. Всеки да дойде, когато може след 19 часа. Ще сортираме колкото можем, най-вероятно няма да успеем всичко. Това, което остане ще довършваме на друга среща. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Януари 23, 2019 Share Отговорено Януари 23, 2019 За съжаление аз пак няма да успея Покрай новата ми работа съм много заседнал в офиса всеки ден и идните месеци ще успявам да се класирам само за уикендни виждания май Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts