OneOfAll Публикувано Февруари 11, 2019 Share Публикувано Февруари 11, 2019 От два три дена си мисля някакви идеи за това какво да има в предстоящия Super Heroes дисплей, тъй като Дидо вика измисли нещо за него и най-вероятно ще са едни разбити сгради, портали и някакви такива. Споделям с какво се занимавах през изминалите дни: 1) Мост 2) Портал и заедно с моста 3) Полу разрушена сграда Ако имате идеи, забележки и критики пишете. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 12, 2019 Share Отговорено Февруари 12, 2019 Готини неща си подхванал, браво и успех! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 12, 2019 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2019 преди 1 минута, legohead написа: Готини неща си подхванал, браво и успех! Мерси. Ще пускам снимки като има развитие по моделите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Февруари 12, 2019 Share Отговорено Февруари 12, 2019 Моста е супер.Ако почнем през годината да строим подобни елементи, че имаме много детален град. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 12, 2019 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2019 Днес се захванах да понаправя малко около сградата, но май ще я започна на Studio 2.0 като готова и после ще я разрушава, че така много тегаво, тук сложа там сложа и то на нищо не мяза. Тъй като съм на вълна Teenage Mutant Ninja Turtles и реших да пробвам да направя класическото лого на Foot Clan, демек лошите. По-долу може да видите и няколко варианта в Studio на трите вида лога на този клан. Поради липсата на червени части за логото са в сиви. За мен това по-долу е най-сполучливото, но просто тъмно червената част я няма в червено, а малките заоблени части в червено ги няма в тъмно червено. Ето и логата, както следват, класическото, второто е от 2003 (най-добрата анимация, както и в поредицата комикси на IDW, които са доста добри. Ползва се и първото за историите от миналото) и последното, което е най-ужасното от всички поне за мен, както и анимацията: 5w22vl9f.bmp 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 13, 2019 Share Отговорено Февруари 13, 2019 ее, логото е страхотно! Браво! постройката определено е в стил TMNT! Изглежда добре Моделът базиран ли е на нещо конкретно, или си измисляш сам как да изглежда? Ще ме накараш да изгжледам последния епизод на TMNT, който излъчваха по nickelodeon :))) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 13, 2019 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2019 Преди 1 час, legohead написа: ее, логото е страхотно! Браво! постройката определено е в стил TMNT! Изглежда добре Моделът базиран ли е на нещо конкретно, или си измисляш сам как да изглежда? Ще ме накараш да изгжледам последния епизод на TMNT, който излъчваха по nickelodeon :))) - Логото и на мен ми допада, но ми е фаворит това червеното от Studio, което е самичко - Не ми харесва особенно много като цяло сградата, но има няколко елемента, които ми харесват - Не е базиран на нищо. Взимам част и си правя някви неща, но мисля да започна един проект на голяма сграда със скици и какво да има вътре, после да го направя през студио и после евентуално да го построя, тъй като да правя на място някви неща не ми се получава много добре - Това, което даваха по Nickelodeon хич не ми хареса, но те пуснаха и нова анимация Rise of the TMNT, която е още по ужасна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 13, 2019 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2019 Днес друга сграда и малко от Studio-то: Предната част на сградата я пресъздадох с каквото имам: Реших лобито на сградата да е 15 тихлички високо, тъй като все пак трябва да просторно за "бизнес" сграда. Разбира, че ако искам да е с яко прозорци ще трябва да инвестирам цифра пари в тях. За момента е скучна и грозновата, но лека полека ще видим какво ще стане. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts