legohead Публикувано Февруари 14, 2019 Share Публикувано Февруари 14, 2019 Здравейте! Отправям към вас запитване дали обичате да пишете статии, и бихте правили това за клуба. Търсим човек, който да съставя кратки статии по теми свързани с ЛЕГО хобито. Въпроса е да прави това с удоволствие. Какво можем да предложим: Достъп до началната страница на Lebgo, която използва WordPress блог Идеи за какво бихте могли да пишете. Какво очакваме: Да се кефите да разказвате в писмен вид разкази или информативни постове свързани с ЛЕГО хобито Защо това е важно за нас: Според мен споделянето на различни истории на началната страница ще е полезно, тъй като форума ни е доста затворен и малко хора научават за него, камо ли пък да прочетат темите които пишем. Ако проявявате интерес, моля да ни отговорите на следните въпроси: Имате ли опит с писането, и то доставя ли ви удоволствие? Откога се интересувате от ЛЕГО хобито? Кои теми свързани с лего вълнуват лично вас? Благодаря предварително за проявения интерес! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 14, 2019 Share Отговорено Февруари 14, 2019 Мога да се включвам. Мога да пиша новини за излизащи сетове, снимки, информация какво да се очаква. За писане на по-големи информативни статии не мисля, че съм аз човека за това. Ревюта е интересно да има. Имате ли опит с писането, и то доставя ли ви удоволствие? - Имам опит и понякога ми достава удоволствие. Откога се интересувате от ЛЕГО хобито?- От близо 2 години Кои теми свързани с лего вълнуват лично вас? - Super Heroes и интересни мокове 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts