OneOfAll Публикувано Февруари 17, 2019 Share Публикувано Февруари 17, 2019 Здравейте, Мислех си за две неща, които могат да се направят за клубните срещи. 1) Едната от тях да се провежда в залата, където е склада и членовете на клуба да се забавляват с лего (игри, сортиране, строене), а другата на хапване и пийване в заведение, не че и залата не можем да си поръчаме хапване и пийване. 2) Да се направи една голяма среща (5-6 часа) след като мине изловението в България мол и да се обсъди как е било (плюсове и минус). След като мине набързо изговарянето за мола да поиграем игрите от игрите в мола: - не се сърди човече (наша версия, подобна на официалния сет) - Match-up (абсолютно LEBGO дизайн (много алфа версия)) - Maze (официалния сет) - може да се покарат някакви колички или BriXplorer, но да стане като някакво състезание между хората и да е по-трудно - състезания за бързо строене - висока кула - мок - полибег - други - @KAGPID беше споменал, че е подготвил/готви ролева игра с лего, може ако реши да я пробваме Ако пък няма желаещи въобще за игрите може да започнем да сортираме кашоните с различните части за да може после да се събираме и да строим или някои да вземе части за проект, който иска да направи, както направиха @KAGPID и @mamun. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 17, 2019 Share Отговорено Февруари 17, 2019 Благодаря за темата! Предложението много ми харесва! С радост бих се включил в 2. Стига свободното ми време да го позволява Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Февруари 22, 2019 Share Отговорено Февруари 22, 2019 Чудесна идея за игрите, открай време се точа, а знам че в моловете е лудница и няма как да стане..:) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 22, 2019 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2019 Ще донеса match-up полето, ако искате да разцъкаме игричката. Само ще направим допълнително чашки, които покриват полетата. Ето как изглежда полето: 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts