OneOfAll Публикувано Февруари 23, 2019 Share Публикувано Февруари 23, 2019 Здравейте, Тъй като ще подготвяме със @Stormfury блъскащи се колички при Super Heroes дисплея днес успях да сглобя официалния полибег на Жокера с блъскаща се количка и реших да започна да правя втора количка. Не знам от къде ми хрумна да е на любимката на Mister J, а именно Harley Quinn. Може да видите количката по-долу до тази на Жокера. Тъй като нямам същите части от основния сет, но в други цветове съм си измислял малко мои сглобки, които ще видите. Стана ми интересно сега това MOD или MOC се води като една част е правено по инструкциите, а друга не. Или пък може да се нарече Моднатмок или Мокнатмод Каквото и да се нарича мисля, че стана приятно и ще видите на изложението, кой друг ще се включи в лунапарка на супергероите. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 28, 2019 Share Отговорено Февруари 28, 2019 Ето едно клипче за вдъхновение P.S. ЛЕГО магнити имам да ти дам. За това мога да помагам: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 28, 2019 Автор Share Отговорено Февруари 28, 2019 Ще пробвам разни работи и ще видим дали няма да стане да ги задвижим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 28, 2019 Share Отговорено Февруари 28, 2019 Ето малко помощ за колонитеlattice_tower_structure_updated.lxf 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 20, 2019 Share Отговорено Март 20, 2019 Сашко, ще добавиш ли тук снимка на завършения модел, който в момента може да се види на изложението в България МОЛ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Март 20, 2019 Автор Share Отговорено Март 20, 2019 Снимките са ужасни. Не ми харесват. Нямаше светлина да снимаме като хората докато ги редихме. Ако се появят от някои хубави снимки ще ги сложа конкретно тях. Може после след изложението да го наснимам или като разглабяме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 20, 2019 Share Отговорено Март 20, 2019 Довечера ще пратя каквито снимки съм правил, не мога да обещая че съм снимал всичко де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Март 20, 2019 Автор Share Отговорено Март 20, 2019 преди 7 минути, legohead написа: Довечера ще пратя каквито снимки съм правил, не мога да обещая че съм снимал всичко де Ако има ще пусна. Не е кой знае какво, че да трябва да му се пускат снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 20, 2019 Share Отговорено Март 20, 2019 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts