Vasi Публикувано Декември 8, 2010 Share Публикувано Декември 8, 2010 Здравейте, Лего фенове... ето го и моя първи пост/ първа тема в този форум. Реших... да направя едно кратко ревю на любимита ми лего сериа и по-точно на един модел: Lego Castle Giant Chess Сета съдържа 2481 части. Построяването ми отне около 4-4:30 часа... Кутията на шаха е супер луксозна, но за жалост съм направил само една снимка на самата кутия. Шаха от 4-те си страни има по-една сграда/постройка за всяка от 4-те раси от серията: Dwarfs, Knights, Skeletons и Trolls Това е на скелетите: На троловете: На рицарите: На джуджетата: Няколко общи снимки: Белите Фигурки: Пешки: Краля и Кралицата: Офицери: Коне: Топове: Общи снимки: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasi Отговорено Декември 8, 2010 Автор Share Отговорено Декември 8, 2010 Втора част: Черни Фигури: Пешки: Краля и Кралицата: Коне: Офицери: Топове: Общи снимки: Съжелявам за качеството на снимките, но са правени с телефон... въпреки всичко се надявам да ви харесат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 9, 2010 Share Отговорено Декември 9, 2010 айде моля те сложи по-малки снимки? Изключително бавно става автоматичното оразмеряване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Декември 9, 2010 Share Отговорено Декември 9, 2010 След едно зареждане вече ми се зареждат по-бързо. Сетих се да питам дали дъската и фигурите не са с някакви магнити, че като гледам фигурите с леко бутване ще се плъзгат по дъската. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 9, 2010 Share Отговорено Декември 9, 2010 eдва ли е проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts