Jump to content

Клубна среща - Март II

OneOfAll

Recommended Posts

Здравейте,

@mamun предложи да направим една среща за хапване и пийване, тъй като покрай изложението само се сглобяваше и редеше. Да разпуснем малко. Евентуално ще бъде събрано изложението тази седмица и да "отпразнуваме" завършека му с една такава среща. За да разнообразим беше предложено да се проведе срещата в О'Шипка - Бъкстон (карта).

Може да се запишете в кои дни ви е удобно от таблицата по-долу:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=1426542964

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Идеята е отлична!!! Само да види какъв ще е часа!

Мдааа, забравих да напиша час. Предполагам 19 (20 който ще закъснее) часа ще е ок. Колкото по-рано се съберем толкова по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Ky4e написа:

2 Март не беше ли преди около 2 седмици? :)

Хахахаха, това не е втори март, а е като втора среща за март или втори опит, тъй като вече имаме тема за това и самата среща не се състоя. :) Променям го на II :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че достатъчно време мина да се записват хората. Датата на срещата е 26.03 вторник. Тази дата се определя с най-много гласове 8 до днешна дата.

Ако има възражения и промяна моля споделете и да променим за да знам кога да запазя маса.

• Благодаря 1
  • Ехааааа 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за организацията за срещата! Прочетох за избора на дата, ще се опитам да дойда!

Кажете час моля :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, legohead написа:

Благодаря за организацията за срещата! Прочетох за избора на дата, ще се опитам да дойда!

Кажете час моля :)

В таблицата пише 19.00 часа, не знам дали е това! Предполагам, че @OneOfAllще каже като направи резервация!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Часът е 19:00. Писан е в таблицата и в темата, но не в първия пост, пропуснах. 20 часа за тези, които ще закъснеят. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, OneOfAll написа:

Часът е 19:00. Писан е в таблицата и в темата, но не в първия пост, пропуснах. 20 часа за тези, които ще закъснеят. 

Не се разбра 19 или 20.
Най-добре кажи като има резервация, пък кой когато стигне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в 19 малко хора ще успеят да стигнат. Нека е поне от 19.30

Предлагам темата да е предложения за разпределяне на съпортите на изложенията с оглед на промяна на правилата на съпорт от Лего и получаването само на сетове.

Моля хората, които имат предложения като @DeMonica, @DOSTIN, @OneOfAll да помислят за предложения, които да обсъдим и после да бъдат гласувани от всички членове на клуба.

Колкото повече се съберем, толкова по-добре.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Загубих си предложенията на работа днес и ще видя дали ще мога да ги намеря. 

Шегата на страна, ако кажете за 19:30 ще направя резервацията. Ще пусна вътък 2-3 места за хора, които не са се записали. Да кажат и другите как са с часа. На мен не ми пречи да ида в 19 и да си пия докато дойдете. @mamun , знаеш ли дали се пълни там и ок ли ще е да направя резервацията във вторник към обяд или по-добре от понеделник ?

• Хахаха 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, mamun написа:

Предлагам темата да е предложения за разпределяне на съпортите на изложенията с оглед на промяна на правилата на съпорт от Лего и получаването само на сетове.

Браво!!!
Да не ме ... банете за 6 месеца ... сега?

• Хахаха 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 18.03.2019 г. at 17:58, mamun написа:

Благодаря за инфото, Васко. :)  Аз няма да успея да присъствам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще дойда да се запозная с вас, за сега само колекционирам и си играя с Technic :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет,

Физическото ми присъствие както съм и записал няма да бъде възможно, още по-малко в този час. 

Предложенията ми са публично достъпни във форума и стоя зад всяка една дума, която съм казал. Мога да ги синтезирам, градирам и да определя в каква степен бих съдействал за да бъдат реализирани ако общността реши да приведе някое от тях в изпълнение, но това е смислено ако има изявено желание от страна на клубни членове нещо от тези неща да бъде случено.

Моята представа за разговор е да има конкретни точки по които срещата да се движи, нещо като дневен ред, предложения с които членовете да са се запознали предварително и да споделят дали подкрепят някое решение и какви алтернативи предлагат, нещата в разговора да бъдат премислени и креативни, а не реактивни. Иначе става един не структуриран разговор, а това не е градивно за продуктивно да не говорим, а често май и до скандали и излишно напрежение се е стигало, взимане на важни решения не се прави така, освен ако не е целенасочено, но това е друга хипотеза. Иначе казано да има неща черно на бяло, аз лично не знам какви са конкретните предложения на съклубците ми. Реално, до колкото ми се обясни как стоят нещата, волята за това дали нещо ще бъде гласувано е основно в модераторите, като отговорни за бъдещето и ресурсите на организацията и носители на цялото знание за процесите, опита и целите на сдружението. 

И моля, ако имате желание да обсъждате неща казани от мен да ме информирате, колкото може по-рано за да мога да подготвя резюме на идеята и как си го представям, както и аргументите за даденото предложение и разбира се как мога да участвам в изпълнението. Също ще съм благодарен, предполагам и от името на тези, които няма да присъстват да споделите за взетите решения на срещата. 

Весело създаване на всички ви! 

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам конструктивно предложение, да се въведе в клуба членски внос, за всички членове. 

Ако може да го обсъдим, ще е супер! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, COBATA написа:

Имам конструктивно предложение, да се въведе в клуба членски внос, за всички членове. 

Ако може да го обсъдим, ще е супер! 

Имаш ли агрументи защо и за какво да бъдат използвани парите ?

• кОпувам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• OneOfAll locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...