Jump to content

2011 Kingdoms

Recommended Posts

В Eurobricks изтекоха няколко многообещаващи снимки на предстоящите сетове от серията! Има редица нови части като кокошки, козлета и пр. :unsure:

eurobricks

eurobricks

eurobricks

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето още един модел - където има Драконски лорд с брониран кон, иначе нищо интересно:

Eurobricks

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има редица нови части като кокошки, козлета и пр. :)

Лего май са решили да ни разглезят откъм нови части през 2011! :unsure:

Много съм щастлива че ще има още Kingdoms сетове! Този с къщичката и мелницата изглежда страхотно, 6918 също! Особено с двете плочки с плетениците, които се срещаха във викингските сетове. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги е добре, когато пускат граждански сетове :D ! Ще може да се разшири и разнообрази Market Village-a :wub: , трябват и повече селяни, за изхранването на армията и за плащане на данъци към хазната :D , а също и за селски бунтове :D ! Но защо пак пускат ковачница?! Стига вече! Време е за сладкари, пекари, шивачи и пр.! Друга положителна страна е, че най-накрая ще се балансира донякъде неравновесието в числеността между Лъвовете и Драконите. И да се похваля - днес си получих коледния календар на Кингдомс :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новите сетове определено изглеждат обещаващо! Подкрепям останалите мнения, че определено за серията са необходими повече данъкоплатци. И все пак нямаше да е зле да пуснат и някоя черква или поне параклис! Все пак Църквата е била доста важна институция през онези времена!

П. С. Честита Нова 2011 година. Пожелавам много здраве, успехи и... Лего комплекти на всички любители!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволен от вида на предсоящите сетове за 2011! Само един не ми хареса - този със "засадата" и кралската каляска/карета или каквото е там.

Мини базата на "лошите" Dragon Knights изглежда добре, всъщност аз се надявах за по-голяма версия, а не по-малка, но какво да се прави! :wub:

Лего пилета - звучи супер! Също и повече селяни, цивилно население.

Колкото до църква - по-добре да няма, ако не сте видели ЛЕГО гледат да стоят встрани от много насилие и религия, а религията = насилие. Ако ще има църква, да има и клада тогава, това искам да кажа. Който иска, може да си направи МОС. В Eurobricks мисля съм виждал някоя и друга голяма църква, направо катедрала...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове