Don Rodrigo Публикувано Декември 26, 2010 Share Публикувано Декември 26, 2010 В Eurobricks изтекоха няколко многообещаващи снимки на предстоящите сетове от серията! Има редица нови части като кокошки, козлета и пр. eurobricks eurobricks eurobricks Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaskoko Отговорено Декември 26, 2010 Share Отговорено Декември 26, 2010 ЯКООООО!!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Декември 27, 2010 Автор Share Отговорено Декември 27, 2010 Ето още един модел - където има Драконски лорд с брониран кон, иначе нищо интересно: Eurobricks Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fledermaus Отговорено Декември 28, 2010 Share Отговорено Декември 28, 2010 Има редица нови части като кокошки, козлета и пр. Лего май са решили да ни разглезят откъм нови части през 2011! Много съм щастлива че ще има още Kingdoms сетове! Този с къщичката и мелницата изглежда страхотно, 6918 също! Особено с двете плочки с плетениците, които се срещаха във викингските сетове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Декември 29, 2010 Автор Share Отговорено Декември 29, 2010 Винаги е добре, когато пускат граждански сетове ! Ще може да се разшири и разнообрази Market Village-a , трябват и повече селяни, за изхранването на армията и за плащане на данъци към хазната , а също и за селски бунтове ! Но защо пак пускат ковачница?! Стига вече! Време е за сладкари, пекари, шивачи и пр.! Друга положителна страна е, че най-накрая ще се балансира донякъде неравновесието в числеността между Лъвовете и Драконите. И да се похваля - днес си получих коледния календар на Кингдомс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Януари 1, 2011 Share Отговорено Януари 1, 2011 Новите сетове определено изглеждат обещаващо! Подкрепям останалите мнения, че определено за серията са необходими повече данъкоплатци. И все пак нямаше да е зле да пуснат и някоя черква или поне параклис! Все пак Църквата е била доста важна институция през онези времена! П. С. Честита Нова 2011 година. Пожелавам много здраве, успехи и... Лего комплекти на всички любители! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Януари 3, 2011 Share Отговорено Януари 3, 2011 Много съм доволен от вида на предсоящите сетове за 2011! Само един не ми хареса - този със "засадата" и кралската каляска/карета или каквото е там. Мини базата на "лошите" Dragon Knights изглежда добре, всъщност аз се надявах за по-голяма версия, а не по-малка, но какво да се прави! Лего пилета - звучи супер! Също и повече селяни, цивилно население. Колкото до църква - по-добре да няма, ако не сте видели ЛЕГО гледат да стоят встрани от много насилие и религия, а религията = насилие. Ако ще има църква, да има и клада тогава, това искам да кажа. Който иска, може да си направи МОС. В Eurobricks мисля съм виждал някоя и друга голяма църква, направо катедрала... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts