legohead Публикувано Януари 5, 2011 Share Публикувано Януари 5, 2011 Попаднах на тази снимка на новата "Супер Кола" 8070. Ето линк към brickset За момента няма качени инструкции за построяване. За този модел бях чул от maniak, че се цели да наподобява легенданата суперкола от миналото, а имено 8880! До момента разбирам че има 4-скоростна предавателна кутия, което до момента сме срещали само в 8880. Чудя се обаче, какво ли ще означава на практика логото "Power Functions" на картинката, и кои от функцийте на колата ще могат да се управляват посредством моторчета. Показаните функции на снимката на този модел доколкото разбирам са отварящи се врати, преден и заден капак, и разбира се 4-те скорости! Доколкото мога да си представя и светещите фарове няма да представляват проблем Очакването продължава! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Януари 6, 2011 Share Отговорено Януари 6, 2011 Именно, това се има в предвид с Power Functions. Най-вероятно и тук както и при червения влекач, посредством 4 скоростната кутия и само един мотор се управляват вратите, предния и задния капак. 4 скорост може би ще са фаровете....Пълна скука, а и като дизайн е слаба ракия. Въобще по нищо не може да се доближи до 8880. Да не говорим изобщо за цена и брой части....Силно разочарован съм! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Август 8, 2011 Share Отговорено Август 8, 2011 Ето малко информация за ново "дживотно" за раздвижване на темата.... http://technicbricks.blogspot.com/2011/02/...nimog-u400.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 19, 2011 Автор Share Отговорено Август 19, 2011 Попаднах на две рекламни видео-демонстрации на два от техник моделите за втората половина на 2011. Единият от тях, 8109 е вече на пазара. Тази анимация ме накара да променя малко мнението си за модела: Ето и кратка визуална анимация на "дживотното", както се изрази maniak Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts