gibona Отговорено Октомври 25, 2019 Share Отговорено Октомври 25, 2019 Преди 3 часа имаше бройки, явно са свършили. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Януари 2, 2020 Share Отговорено Януари 2, 2020 -33% ЯНУАРСКА РАЗПРОДАЖБА от 03.01 до 06.01.2020г. в Комсед. Има и новите 2020 сетове. Особено за LEGO® Technic 42109 - App-Controlled Top Gear Rally Car ще си заслужава - най-ниската цена в Европа. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 2, 2020 Share Отговорено Януари 2, 2020 Шампионите май ги няма или поне не са обявени с сайта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Февруари 5, 2020 Share Отговорено Февруари 5, 2020 КОД:CHILDREN 30% ОТСТЪПКА на Lego в eMag LEGO® Technic - Excavator Liebherr R 9800 42100 става 657.29лв с безплатна доставка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Февруари 19, 2020 Share Отговорено Февруари 19, 2020 Случайно попаднах на този сайт: https://edigital.bg/igrachki/lego-c4228 За разлика от повечето тук има истински отсъпки. Нещата се пордават на препоръчителната цена на Лего (някои и надолу, като например Релси Стрелки) и от там се прилага отстъпка още надолу. Интересно е че има електрически компоненти на сносни цени. Мотори, кабели, кутии с батерии, дистанционни, светлини. Единствено доставката им е малко дебела - 9 лв. Бях тръгнал да си поръчвам удължаващ кабел/конектор Power Fnctions > 9V и светлини за влаковете, но доставката ме отказа, поне засега. Не ми се дават 9 лв за такава малка поръчка. Като измисля повече неща, тогава. Ако някой иска нещо от тези неща мога аз да ги викна за да дойдат само с една доставка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Февруари 19, 2020 Share Отговорено Февруари 19, 2020 преди 37 минути, nerdcore написа: Случайно попаднах на този сайт: https://edigital.bg/igrachki/lego-c4228 За разлика от повечето тук има истински отсъпки. Нещата се пордават на препоръчителната цена на Лего (някои и надолу, като например Релси Стрелки) и от там се прилага отстъпка още надолу. Интересно е че има електрически компоненти на сносни цени. Мотори, кабели, кутии с батерии, дистанционни, светлини. Единствено доставката им е малко дебела - 9 лв. Бях тръгнал да си поръчвам удължаващ кабел/конектор Power Fnctions > 9V и светлини за влаковете, но доставката ме отказа, поне засега. Не ми се дават 9 лв за такава малка поръчка. Като измисля повече неща, тогава. Ако някой иска нещо от тези неща мога аз да ги викна за да дойдат само с една доставка. Отдавна следим и поръчваме от едигитал 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Февруари 19, 2020 Share Отговорено Февруари 19, 2020 Ясно, аз не ги бях чувал преди. И бях особено приятно изненадан от цените и избора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 19, 2020 Share Отговорено Февруари 19, 2020 М да, доста често имат страхотни оферти, и се комбинираме и поръчваме по няколко човека от там, за да си разделим убийствената доставка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Февруари 19, 2020 Share Отговорено Февруари 19, 2020 Има ли тайна стая, в която допускате нови хора за общи поръчки, че аз пропуснах няколко намаления? Tъй като не ми се поръчваше с тази цена на доставка, а за по-големите сетове в момента нямам бюджет. Иначе моят опит с тях е, че понякога има леки щети по кутиите, резултат от транспортирането, така че ако поръчвате с цел колекциониране на неотваряни сетове, да го имате предвид - Parisian Restaurant-a ми е малко сплескан. Лично аз поръчвам за да консумирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Февруари 19, 2020 Share Отговорено Февруари 19, 2020 преди 1 минута, neelton написа: Има ли тайна стая, в която допускате нови хора за общи поръчки, че аз пропуснах няколко намаления? Tъй като не ми се поръчваше с тази цена на доставка, а за по-големите сетове в момента нямам бюджет. ЕЕЕ да не сме масони Когато някой реши да си поръчва нещо пита другите я по скайп, я по тел и поръчва за всички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 19, 2020 Share Отговорено Февруари 19, 2020 Като цяло имаме скайп чат в който се разбираме за тези неща, ама там спамим и всяки други глупости, къде свързани с лего, къде не Имало е дни в които решиш да поработиш 10-15 мин, погледнеш чата и видиш 200 непрочетени съобщения 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Февруари 20, 2020 Share Отговорено Февруари 20, 2020 Може ли и мен да ме включите? Skype: gibonada . Аз следя brickwatch.net, но там се чака 1-2 седмици защото идват от Англия/Германия нещата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Март 12, 2020 Share Отговорено Март 12, 2020 В Озон за 9,99 лв https://www.ozone.bg/product/lego-dimensions-bane-71240/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Юни 12, 2020 Share Отговорено Юни 12, 2020 Днес в еМАГ има има 33% на конструктори Lego с код Lego33. Lego ideas са намалени доста добре, не съм виждал подобни цени в Европа. Отнесох едни динозаври :) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Юли 14, 2020 Share Отговорено Юли 14, 2020 (Редактирано) LEGO 42109 Top Gear Ralley Car - 76 EUR @ Amazon.de Редактирано Юли 14, 2020 от gibona Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Май 4, 2021 Share Отговорено Май 4, 2021 30% в eMAG, до 07.05.2021г. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teoman Отговорено Май 5, 2021 Share Отговорено Май 5, 2021 (Редактирано) Дааа ,давайте сега има доста Лего сетове на изгодна цена! Аз си поръчах креатор експерт сет за 256лева,а е принципно 365лв. някъде така чеее давайте!! Редактирано Май 5, 2021 от Teoman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Юни 8, 2021 Share Отговорено Юни 8, 2021 33% намаление на всичкото Lego в Emag. Поради някакъв бъг през браузъра не отчиташе правилно кода за отстъпка, но през app-a на телефона всичко е ок. Има го новия Creator замък 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Юни 9, 2021 Share Отговорено Юни 9, 2021 Силно казано намаление някои от сетовете съм ги купувал по евтино. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Юни 9, 2021 Share Отговорено Юни 9, 2021 Преди 1 час, mrcastle написа: Силно казано намаление някои от сетовете съм ги купувал по евтино. Дори за миг не съм се съмнявал, че си го направил... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Юни 10, 2021 Share Отговорено Юни 10, 2021 (Редактирано) LEGO® City - 60292 Town Center за 60 EUR, почти 50% намаление спрямо тукашните цени Редактирано Юни 10, 2021 от gibona Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Юли 10, 2021 Share Отговорено Юли 10, 2021 Хайде младежи, 33% в Емаг. Тъкмо ми се "ковеше" нещо... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Юли 10, 2021 Share Отговорено Юли 10, 2021 Преди 4 часа, DeMonica написа: Хайде младежи, 33% в Емаг. Тъкмо ми се "ковеше" нещо... Ние го заковахме, утре го взимаме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Юли 10, 2021 Share Отговорено Юли 10, 2021 В комбинация с Creator замъка би трябвало да се получи нещо много добро. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Август 2, 2021 Share Отговорено Август 2, 2021 В Alternate.de са пуснали новите техници на почти 30% намаление. Примерно 42128 за € 109,90 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts