gibona Отговорено Декември 6, 2021 Share Отговорено Декември 6, 2021 И отново добро намаление в Alternate: LEGO 42131 Technic Cat D11T Bulldozer @ 309 EUR 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Legodan3030 Отговорено Декември 14, 2023 Share Отговорено Декември 14, 2023 Така е Вижте в емаг тези дни има ОГРОМНИ намаления на всички лега а и ако сложите код home още повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 14, 2023 Share Отговорено Декември 14, 2023 преди 56 минути, Legodan3030 написа: Така е Вижте в емаг тези дни има ОГРОМНИ намаления на всички лега а и ако сложите код home още повече 10-20% са огромни намаления в емаг ли ? Тогава в Комсед са ГИГАНТСКИ https://comsed.net/всички/?filter_promo_id=504 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 14, 2023 Share Отговорено Декември 14, 2023 Преди 1 час, Legodan3030 написа: Така е Вижте в емаг тези дни има ОГРОМНИ намаления на всички лега а и ако сложите код home още повече Всъщност цените са същите, едните явно са надули повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Боби Отговорено Декември 14, 2023 Share Отговорено Декември 14, 2023 отстъпката си е огромна,вие май не гледате внимателно. Лего Tree House е около 240 лв, за сет, който струва 500 лв. те са намалили цените, сложили са отстъпките и след това са добавили и код. имаше реални отстъпки от по 40-45 процента. ама който е успял, успял, другите май не могат да гледат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Legodan3030 Отговорено Декември 15, 2023 Share Отговорено Декември 15, 2023 Преди 11 часа, Guest Боби написа: отстъпката си е огромна,вие май не гледате внимателно. Лего Tree House е около 240 лв, за сет, който струва 500 лв. те са намалили цените, сложили са отстъпките и след това са добавили и код. имаше реални отстъпки от по 40-45 процента. ама който е успял, успял, другите май не могат да гледат. Точно аз съм си харесал едно лего и с отстъпката от емаг и ако сложим кода за отстъпка става на половин цена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Декември 15, 2023 Share Отговорено Декември 15, 2023 Само едно да беше ... Тази ценова война между Comsed и eMag добре се получи, сега не останаха пари за Lego магазина. Надявам се да има все повече такива оферти и от родни търговци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 15, 2023 Share Отговорено Декември 15, 2023 Преди 1 час, Legodan3030 написа: Точно аз съм си харесал едно лего и д отстъпката от емаг и ако сложим кода за отстъпка става н апология цена. На мен този код Home не ми намаля нищо, ако добавя 2 от WOW офертите им и УЖ падат на -20%, но ето без втори продукт е пак 16 и нещо. Цената на Рокет е същата и като в Комсед. Или аз съм малоумен или не знам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Декември 15, 2023 Share Отговорено Декември 15, 2023 Явно и аз нещо или недовиждам или съм изпуснал нещо , защото нещата , които следя в емаг не са мръднали . А за този код home явно хептен не съм разбрал .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Декември 15, 2023 Share Отговорено Декември 15, 2023 Според мен нещата са свързани, ако нямаше да се отваря "официален" магазин нямаше да има такива добри намаления от Comsed и eMag. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Декември 15, 2023 Share Отговорено Декември 15, 2023 (Редактирано) Търся човек, който иска да си купи нещо около 650 евро от новия лего магазин за да може да вземем оптимална 25% отстъпка на сет. Сетовете по цена Редактирано Декември 15, 2023 от gibona 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Декември 15, 2023 Share Отговорено Декември 15, 2023 Това предполага, че всички скъпи сетове, около 650 евро ще са налични в деня на откриването, което не съм сигурен, че ще се случи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Legodan3030 Отговорено Декември 16, 2023 Share Отговорено Декември 16, 2023 Незнам аз си поръчах чисто нов ucs gunship от емаг за 520 лева плюс още едно малко лего ,а в хиполенд е за 800 лева. Вижте в емаг днес пуснаха нова промоция 35процента ако сложите две лего от офертите и сложите промокода. Моята стратегия е едно за 650 и едно за 5. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Декември 17, 2023 Share Отговорено Декември 17, 2023 Кой е промокода? Аз не виждам такава оферта в момента. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Legodan3030 Отговорено Декември 17, 2023 Share Отговорено Декември 17, 2023 Има за 30 процента отстъпка но промокпда не го видях просто имаше добави кода в количката и аз го натиснах и после в количката ми пишеше че намаля спрямо вауче xxxxxay Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Декември 18, 2023 Share Отговорено Декември 18, 2023 Този home код важи ли още и само за Лего ли е ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Legodan3030 Отговорено Декември 18, 2023 Share Отговорено Декември 18, 2023 Не има нов код за повече отстъпка но той не с епише просто го добавяш с копче добави в кошницата като отидеш на "оферти,, на сайта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Септември 21 Share Отговорено Септември 21 (Редактирано) Днес има Lego Technic 42177 Mercedes-Benz G 500 PROFESSIONAL Line за 320лв в Amazon.de, тук го има само в Lego магазина в Парадайс и в eMag за 500лв, а Comsed още не са го заредили. Редактирано Септември 21 от gibona 3 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Септември 24 Share Отговорено Септември 24 LEGO® Technic - Ferrari Daytona SP3 42143 за 578лв с ваучер от eMag Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено 11:02 в Петък Share Отговорено 11:02 в Петък Lego Technic 42176 Porsche GT4 e-Performance Race Car за под 220лв @ Amazon.de Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено 12:58 в Петък Share Отговорено 12:58 в Петък https://www.hippoland.net/lego-27 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено 13:23 в Петък Share Отговорено 13:23 в Петък Преди 2 часа, gibona написа: Lego Technic 42176 Porsche GT4 e-Performance Race Car за под 220лв @ Amazon.de https://brickset.com/buy/country-de/vendor-amazon/order-percentdiscount Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts