MetroiD Публикувано Юли 21, 2010 Share Публикувано Юли 21, 2010 Сега, като си има отново форум, можем спокойно да възобновим и добрата традиция за клубни срещи всеки последен четвъртък от месеца. В случая - това е другият четвъртък, 29.07.2010г. Ако имате желание, може да се видим за по бира-две и да поговорим за септемврийското изложение. Кой е навит? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 24, 2010 Share Отговорено Юли 24, 2010 1 брой в мое лице. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Юли 26, 2010 Share Отговорено Юли 26, 2010 И аз съм там (предполагам Попа, 18:30 ) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 26, 2010 Автор Share Отговорено Юли 26, 2010 Супер Както винаги, нека си бъде 18.30 на Попа. Всеки, който иска да дойде, знае къде/ кога да ни намери - четвъртък, 18.30, Попа. Ако пък на някой времето/мястото не е удобно, но иска да се видим, драснете едно лично, за да разменим GSM номера Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Юли 29, 2010 Share Отговорено Юли 29, 2010 Къде е Попа? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Юли 29, 2010 Share Отговорено Юли 29, 2010 Улица Патриарх Евтимий, ако си чувал за нея. Викат й попа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Улица Патриарх Евтимий, ако си чувал за нея. Викат й попа. Само да уточня, че Патриарх Евтимий /Попа/ НЕ Е улица, а ПЛОЩАД! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 30, 2010 Автор Share Отговорено Юли 30, 2010 Бе има си и улица, ама явно трябва да уточняваме повече друг път. Попа е площад(че) - там, където се събират бул. Патриарх Евтимий, бул. Васил Левски и ул. Граф Игнатиев. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 18, 2010 Share Отговорено Август 18, 2010 Предлагам срещата за този месец да бъде на 30ти или 31ви Август. на 26ти няма да бъда в София. Какво ще кажете? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Август 19, 2010 Share Отговорено Август 19, 2010 Ами аз тамън видях, че на тази дата има някой който трябва да черпи))) От моя страна няма проблеми, все ми е тая коя от двете дати ще изберете. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 20, 2010 Автор Share Отговорено Август 20, 2010 И за мене няма значение датата. Щом ще има черпене - още по-добре Yloquen, да дойдеш, че да ти дам едни барбекю goodies? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 20, 2010 Share Отговорено Август 20, 2010 Абе черпещия не е казал че ще идва все още Кво го нарочихте! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 21, 2010 Share Отговорено Август 21, 2010 Възможно ли е да сменим часа вижда ми се късно щото бих искал да дойда и се надявам с мен да дойдат Mata nui и Gosho.Дали ще е на 26 или 30 или дори 31 ми е все едно.Не се водя от черпене или нещо друго така че както решите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 22, 2010 Автор Share Отговорено Август 22, 2010 Възможно ли е да сменим часа вижда ми се късно щото бих искал да дойда и се надявам с мен да дойдат Mata nui и Gosho. A забрави ли момента с биропиенето? Да не говорим и че отпускарският сезон привършва и на съответния ден почти всички от нас са на работа, та даже 18.30 е малко рано... Искам само да напомня, че това е една от последните срещи преди изложението през септември, на която имаме МНОГО неща за обсъждане. Все пак, event-ът започва на 10. септември, тъй че ще е хубаво максимално много от тези, които ще излагаме модели, да се съберем и да обсъдим детайлите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 A забрави ли момента с биропиенето?Да не говорим и че отпускарският сезон привършва и на съответния ден почти всички от нас са на работа, та даже 18.30 е малко рано... Искам само да напомня, че това е една от последните срещи преди изложението през септември, на която имаме МНОГО неща за обсъждане. Все пак, event-ът започва на 10. септември, тъй че ще е хубаво максимално много от тези, които ще излагаме модели, да се съберем и да обсъдим детайлите. Биропиенето не е проблем аз пия умерено макар да не си падам по бирата а по твърд алкохол та чак и облак.Всъщност промених решението си и 18:30 става, но казваш една от последните не ли последна и може би ще участвам в изложението вероятно с защита на подвижния мост още не съм решил. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 Тъй ... Изглежда в тази тема сме пропуснали да уточним, че ежемесечните срещи са за по-големите участници в клуба (разбирайте пълнолетни). Пропуск, за който ви се извинявам. Не искам да се обиждат по-малките от вас. От отдавна мислим какво можем да организираме и за вас, във вид на "срещи за строене с LEGO". Идеята на мен лично ми се върти от поне миналото лято, и търсим подходящо помещение за тази цел. Стискайте палци, да успеем да уговорим такива занимания с LEGO - подочух от Боби разни работи. Очакваме от всички, които имат желание да се включат със свой модели в предстоящото изложение, да напишат вамеренията си в съответната тема. Ще очакваме там вашите идей и собствени модели! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 Eх нищо на изложението ще се видим. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Август 23, 2010 Share Отговорено Август 23, 2010 От мен присъствието е сигурно, независимо от деня, който изберете. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 23, 2010 Автор Share Отговорено Август 23, 2010 Ами хайде тогава да уточним датата - нека да е 30. август, понеделник, че да е една идея по-рано Засега значи сме редовните заподозрени - на който друг му се идва или му се обсъжда изложението - да свирка и ви чакаме в 18.30 на Попа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 25, 2010 Автор Share Отговорено Август 25, 2010 Още инфо за срещата - ако има наистина някои от вас, които желаят да се включат в изложението, а са под 18, ще направим допълнителна "срещичка преди срещата". Можем да дойдем примерно аз и който друг от възрастните има желание малко по-рано и да идем в някоя пицария / кафене, а пък после да се преместим на срещата с възрастната част от клуба и с биропиенето mrcastle, щом имаш желание да участваш в изложението, сподели в темата какво точно смяташ да правиш, за да можем поне да го предвидим в макета. Иначе разбира се, че може да дойдеш, особено щом искаш да обсъждаме неща за изложението - тъй че можем да направим една по-ранна среща за теб и Антонио примерно, тъй като и Тони ще се включва в това изложение. Кажете дали такъв вариант е приемлив и в колко часа да се видим. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 29, 2010 Share Отговорено Август 29, 2010 Дотук сме Asya, Bqlicheren, Metroid и аз. Поканих Robopartans. От Maniak и Georgivar вести? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 30, 2010 Share Отговорено Август 30, 2010 Жалко, че съм малко далечко от вас, иначе с удоволствие щях да присъствам на срещата. Така или иначе, ще се видим на изложението Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 30, 2010 Автор Share Отговорено Август 30, 2010 Жоро и Андрей също са на линия, чакаме и legomania. По-ранна среща очевидно няма да има, тъй че си остава 18.30 - Попа. До скоро Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Септември 26, 2010 Автор Share Отговорено Септември 26, 2010 Среща на 30 септември, пак по нормалното време? Към 18.30 - 19 на Попа? Тъкмо да оправим поръчката от Brickforge. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 26, 2010 Share Отговорено Септември 26, 2010 Радвам се, че ще успееш да намериш време. Там съм! До скоро значи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts