Jump to content

Клубни срещи за 2010 г.

MetroiD

Recommended Posts

Сега, като си има отново форум, можем спокойно да възобновим и добрата традиция за клубни срещи всеки последен четвъртък от месеца. В случая - това е другият четвъртък, 29.07.2010г. Ако имате желание, може да се видим за по бира-две и да поговорим за септемврийското изложение. Кой е навит?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 55
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• legohead

18

• MetroiD

18

• mrcastle

3

• mama

3

Top Posters In This Topic

И аз съм там (предполагам Попа, 18:30 :unsure: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер :unsure: Както винаги, нека си бъде 18.30 на Попа. Всеки, който иска да дойде, знае къде/ кога да ни намери - четвъртък, 18.30, Попа. Ако пък на някой времето/мястото не е удобно, но иска да се видим, драснете едно лично, за да разменим GSM номера :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Улица Патриарх Евтимий, ако си чувал за нея. Викат й попа. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Улица Патриарх Евтимий, ако си чувал за нея. Викат й попа. :)

Само да уточня, че Патриарх Евтимий /Попа/ НЕ Е улица, а ПЛОЩАД! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе има си и улица, ама явно трябва да уточняваме повече друг път.

Попа е площад(че) - там, където се събират бул. Патриарх Евтимий, бул. Васил Левски и ул. Граф Игнатиев.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Предлагам срещата за този месец да бъде на 30ти или 31ви Август. на 26ти няма да бъда в София.

Какво ще кажете?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз тамън видях, че на тази дата има някой който трябва да черпи:())) От моя страна няма проблеми, все ми е тая коя от двете дати ще изберете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за мене няма значение датата. Щом ще има черпене - още по-добре :(

Yloquen, да дойдеш, че да ти дам едни барбекю goodies? ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе черпещия не е казал че ще идва все още :( Кво го нарочихте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно ли е да сменим часа вижда ми се късно щото бих искал да дойда и се надявам с мен да дойдат Mata nui и Gosho.Дали ще е на 26 или 30 или дори 31 ми е все едно.Не се водя от черпене или нещо друго така че както решите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно ли е да сменим часа вижда ми се късно щото бих искал да дойда и се надявам с мен да дойдат Mata nui и Gosho.

A забрави ли момента с биропиенето?

Да не говорим и че отпускарският сезон привършва и на съответния ден почти всички от нас са на работа, та даже 18.30 е малко рано...

Искам само да напомня, че това е една от последните срещи преди изложението през септември, на която имаме МНОГО неща за обсъждане. Все пак, event-ът започва на 10. септември, тъй че ще е хубаво максимално много от тези, които ще излагаме модели, да се съберем и да обсъдим детайлите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A забрави ли момента с биропиенето?

Да не говорим и че отпускарският сезон привършва и на съответния ден почти всички от нас са на работа, та даже 18.30 е малко рано...

Искам само да напомня, че това е една от последните срещи преди изложението през септември, на която имаме МНОГО неща за обсъждане. Все пак, event-ът започва на 10. септември, тъй че ще е хубаво максимално много от тези, които ще излагаме модели, да се съберем и да обсъдим детайлите.

Биропиенето не е проблем аз пия умерено макар да не си падам по бирата а по твърд алкохол та чак и облак.Всъщност промених решението си и 18:30 става, но казваш една от последните не ли последна и може би ще участвам в изложението вероятно с защита на подвижния мост още не съм решил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй ... Изглежда в тази тема сме пропуснали да уточним, че ежемесечните срещи са за по-големите участници в клуба (разбирайте пълнолетни). Пропуск, за който ви се извинявам.

Не искам да се обиждат по-малките от вас. От отдавна мислим какво можем да организираме и за вас, във вид на "срещи за строене с LEGO". Идеята на мен лично ми се върти от поне миналото лято, и търсим подходящо помещение за тази цел. Стискайте палци, да успеем да уговорим такива занимания с LEGO - подочух от Боби разни работи.

Очакваме от всички, които имат желание да се включат със свой модели в предстоящото изложение, да напишат вамеренията си в съответната тема. Ще очакваме там вашите идей и собствени модели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От мен присъствието е сигурно, независимо от деня, който изберете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами хайде тогава да уточним датата - нека да е 30. август, понеделник, че да е една идея по-рано :( Засега значи сме редовните заподозрени - на който друг му се идва или му се обсъжда изложението - да свирка и ви чакаме в 18.30 на Попа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още инфо за срещата - ако има наистина някои от вас, които желаят да се включат в изложението, а са под 18, ще направим допълнителна

"срещичка преди срещата". Можем да дойдем примерно аз и който друг от възрастните има желание малко по-рано и да идем в някоя пицария / кафене, а пък после да се преместим на срещата с възрастната част от клуба и с биропиенето ;)

mrcastle, щом имаш желание да участваш в изложението, сподели в темата какво точно смяташ да правиш, за да можем поне да го предвидим в макета. Иначе разбира се, че може да дойдеш, особено щом искаш да обсъждаме неща за изложението - тъй че можем да направим една по-ранна среща за теб и Антонио примерно, тъй като и Тони ще се включва в това изложение. Кажете дали такъв вариант е приемлив и в колко часа да се видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дотук сме Asya, Bqlicheren, Metroid и аз. Поканих Robopartans. От Maniak и Georgivar вести?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко, че съм малко далечко от вас, иначе с удоволствие щях да присъствам на срещата. Така или иначе, ще се видим на изложението :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро и Андрей също са на линия, чакаме и legomania. По-ранна среща очевидно няма да има, тъй че си остава 18.30 - Попа. До скоро :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Среща на 30 септември, пак по нормалното време? Към 18.30 - 19 на Попа? Тъкмо да оправим поръчката от Brickforge.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че ще успееш да намериш време. Там съм! До скоро значи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...