MetroiD Публикувано Януари 11, 2011 Share Публикувано Януари 11, 2011 Тази година програмата LUGBulk претърпява доста промени, за които трябва да си поговорим колкото се може по-скоро. Срокът за записване на клубовете е до 31 януари 2011г., като не е проблем да пусна Master sheet-а за нашия клуб и да ни регистрирам още сега, но трябва да съм наясно дали ще има и кои ще са (поне) 10-те човека, които 100% ще поръчват нещо от програмата, тъй като следващата стъпка ще е да ни изпратят списъка с части, а ние да им върнем конкретна информация за поръчващите лица. Поради тази причина моля всички да преценят как са със свободното време и да кажат дали им е удобно да се срещнем в четвъртък или петък другата седмица, за да обсъдим тези неща. На един от тези два дни (20 или 21 януари) трябва да се срещнем, за да си поговорим за LUGBulk. Минималната възраст за членовете на клуба, които искат да поръчат през LUGBulk програмата, е 16 години. Успоредно с намалената граница за възрастта обаче е налице и увеличен минимален лимит за сумата на цялата поръчка, който е по-притеснителен за малки клубове като нашия. Затова и искам да се срещнем колкото се може по-скоро и да видим дали изобщо имаме ресурсите, за да се включим в програмата през тази година. За тези, които не са запознати със самата програма LUGBulk - обсъждана е и преди тук, но не мога да предоставя твърде много конкретна информация директно във форума. Принципната идея е, че можем да поръчаме части в големи количества директно от ЛЕГО на преференциални цени, тъй като сме регистрирани при тях като LUG. Основният бонус е, че ще ни бъдат предложени части в по-редки цветове, чието издирване в Bricklink е по-трудно и излиза осезаемо по-скъпо. Налице са обаче и ред изисквания, които през тази година са поставени по начин, който улеснява големите клубове, но прави участието на по-малките клубове доста по-сложно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 11, 2011 Share Отговорено Януари 11, 2011 За мен не е проблем да се видим на 20 или 21ви. Казваш ден и съм там Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Януари 12, 2011 Share Отговорено Януари 12, 2011 На мен ще ми е удобно по-скоро в петък. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Януари 12, 2011 Share Отговорено Януари 12, 2011 И аз съм за петък, но ако се наложи мога да дойда и в четвъртък... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Януари 15, 2011 Автор Share Отговорено Януари 15, 2011 Петък да е тогава! 18.30, Попа? Междувременно на Камен му хрумна прекрасна идея, тъй че ще можем да се включим в LUGBulk (при желание, разбира се) въпреки всички ограничения. Тъй че ще се радвам да видя най-малкото всички редовни муцуни, за да седнем и помислим какво правим Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Януари 16, 2011 Share Отговорено Януари 16, 2011 Ready, steady, go!! Петък да е! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Февруари 9, 2011 Автор Share Отговорено Февруари 9, 2011 Банда, предвид LUGBulk-ските неща ще е хубаво да се срещнем по някое време другата седмица и да обсъдим... многото неща, които имаме за обсъждане. Карибските пирати ще излизат чак през май; време за готвене за изложението има, тъй че засега на преден план излиза организацията с участието ни в LUGBulk, което трябва да е максимално сериозно. С оглед на това се надявам всички, които и миналият път изявиха желание за участие в LUGBulk, да намерят време за една среща през другата седмица - както и да успеем да се видим с Кико и Катето от Робопартанс, тъй като и те имаха интерес към това. Ще е хубаво този път сбирката да не е баш на бири, защото трябва да поговорим по-насериозно - затова ако предложението на Партанците още е в сила, би било прекрасно да се възползваме и да се съберем при тях. Та - казвайте кога ви е удобно. Аз предлагам да не нарушаваме традицията и четвъртък да е денят Х, но вие кажете кой кога има време. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Февруари 10, 2011 Share Отговорено Февруари 10, 2011 Петък! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Февруари 11, 2011 Share Отговорено Февруари 11, 2011 Аз съм без претенции. Когато се организирате, и я ке съм там.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 11, 2011 Share Отговорено Февруари 11, 2011 Пуснах инфо в темата за LUGBulk. Ще пусна календарно събитие за четвъртък и петък, трябва да решим кой от двата дни, след 18:30 да кажем. Като вземем решение ще се обадя на Кирил от Robopartans да потвърдя. Претенции за деня нямам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Share Отговорено Февруари 15, 2011 ОК, нека да е петък тогава - срещата надали ще отнеме много време, въпросът е само да се видим за 20-30 минути. И без това все още не съм получил някакви стари master sheets за LUGBulk, тъй че се очертава да се видим и принципно да обсъдим как ще процедираме. Ще трябва и без това да се гледаме по-честичко тия седмици покрай бълк-а, та... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 15, 2011 Share Отговорено Февруари 15, 2011 е, щом срещата по същество ще е кратка, значи времето за бира след това ще е реципрочно обратното като период от време Ще се обадя на Ачо утре, днес май му е минал изпита. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 6, 2011 Share Отговорено Април 6, 2011 Привет народе! Този месец искате ли да се видим (по старата традиция на клубните срещи?) Моля, кажете кога ще ви е удобно. Предстои ни да конкретизираме точния план за следващото изложение. Аз вече имам какво да показвам, надявам се и други да се включат. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 Предлагам срещата да е на 11 - 12 - 13 май (ако е за 12ти, моля нека да е някъде около площад Гарибалди заведението, защото след 20.00 съм на танци ). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Май 1, 2011 Автор Share Отговорено Май 1, 2011 Аз не съм сигурен дали ще мога да дойда. Но ако на -найсти май тепърва обмисляте какво/как за това пиратско изложение, викам от сега просто да се каже, че няма да го бъде и толкоз. Очевидно интерес към него няма, нито има кой да строи, а това да наредим 5-10 сета и един МОС на една маса не е "изложение". Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 1, 2011 Share Отговорено Май 1, 2011 правим квото можем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 4, 2011 Share Отговорено Май 4, 2011 Тъй, вече със сигурност мога да кажа, че в дните 11-13 май съм свъбоден за среща. Други ще идват ли? За тези които не знаят - на престоящата среща ще дискуритаме конкретно кой какво желае да донесе на пиратското изложение. Обръщам се специялно към Никола с покана на срещата. Очаквам отговори Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Май 5, 2011 Share Отговорено Май 5, 2011 Кога? Къде? Иначе спокойно, аз мога и винаги онлайн да координирам неща за изложението. Иначе нямам нищо против и среща, де. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 5, 2011 Share Отговорено Май 5, 2011 Ще се радвам да дойдеш! Кога - един от изброените дни. Срещите обикновено си ги правим на попа, не виждам защо да не я направим отново там. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 10, 2011 Share Отговорено Май 10, 2011 Правим срещата в петък! Това ще рече 19:30 на попа, на петък 13ти Надявам се да няма суеверни сред вас. Моля, идващите да си помислят какво ще успеят да донесат. На срещата ще обсъдим как точно ще проведем пиратското изложение (21-22 Май). До скоро и ще се радвам да се видим! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Май 10, 2011 Автор Share Отговорено Май 10, 2011 Там съм. Иначе няма кво да му мисля - както казах и преди, двата кораба от мен. Съжалявам - скромно, ама от сърце... Мислех, че ше остане време поне за някво landscape-че, ама тц. Впрочем, на тая среща няма да е зле да пообсъдим и бъдещите изложения и дали септемврийското продължаване на играта ще го правим традиция. Че за там уж преди няколко месеца имаше много активност, особено по Space / Star Wars частта, а сега нещата яко кротнаха. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 10, 2011 Share Отговорено Май 10, 2011 Радвам се, че ще се видим и с теб! До петък тогава! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Май 11, 2011 Share Отговорено Май 11, 2011 Тъй като в петък вероятно няма да мога, предлагам за утре към 19.00 -19.30 в заведението (някаква пицария на площад Гарибалди до Подкрепа - там има хубава жива бира). Друг вариант в някой от дните през уикенда - през деня? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 11, 2011 Share Отговорено Май 11, 2011 Доколкото си спомням, ти утре си зает след 8? Аз мога най-рано 7:30 да стигна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Май 11, 2011 Share Отговорено Май 11, 2011 Доколкото си спомням, ти утре си зает след 8?Аз мога най-рано 7:30 да стигна. Е да, но за половин час ще оправим работата. Танците ми са точно до това заведение, пИрфиектну съм го замислил Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts