Jump to content

Как да се регистрирате в този форум?

legohead

Recommended Posts

ТАЗИ ТЕМА Е OUTDATED! Трябва да я опресня , за да съответства на настоящята версия на форума!

Здравейте и добре дошли!

За да не ви бавя с четене на ненужна информация ще премина направо към същественото.

За да използвате пълните възможности на форума е нужно да се регистрирате.

Единственото, което ще ви е необходимо, за да направите своя регистрация, е електронна поща.

На нея ще получите системно известие за активация на вашата регистрация във форума. В случай, че забравите вашата потребителска парола, на вашата електронна поща може да бъде изпратена временна такава, с цел да можете да отключите вашата регистрация.

Вашата електронна поща ще бъде видима само от администраторите на форума. Тя няма да бъде разпространявана от нас, и ще бъде използвана само за изпращане на системни съобщения.

За да създатете своя регистрация използвайте бутона "Регистрация", намиращ се в червено поле в горната част на този прозорец. След като прочетете правилата на форума отбележете полето "Съгласен съм" и натиснете бутона "Регистрирайте ме".

На следващата страница и нужно да попълните само задължителните полета.

Ето и кратко тяхно описание:

Цитат
Потребилеско име

Това ще бъде името на вашата регистрация. То е уникално за всеки потребител.

Име, което ще се показва

Това е името което ще се вижда във форума когато пишете във форума. Това име може да се променя в последствие.

Парола

Паролата е вашият ключ за сигурност. С нея само вие ще можете да използвате вашата регистрация.

Ако забравите вашата парола, ще можете да получите нова временна парола в писмо до вашата електронна поща.

Имейл

В това поле въведете адреса на вашата електронна поща.

Следващите полета са с цел проверка против СПАМ по време на регистрацията:

Напишете "LEGO" на кирилица

Напишете посочената дума с малки букви на български, без кавички

Възраст

Изберете една от трите възрастови групи от падащият списък. Точната ви възраст остава анонимна.

Произволен 6-сомволен код

Въведете 6те символа от картинката в полето

След като сте попълнили всички задължителни полета натиснете бутона "Изпратете заявка за регистрация"

Във Вашата електронна поща ще получите системно писмо, съдържащо бутон, с който ще можете да активирате вашият профил.

След като активирате вашият профил ще можете да влезете в него и да го използвате.

Последната стъпка е валидирането на вашата регистрация.

Всички новорегистрирали се потребители попадат автоматично в потребителска група "validating". Всички потребители от тази група нямат възможност да създават свой собствени теми.

След като напишете вашият първи коментар в избрана от вас съществуваща тема, ще бъдете автоматично прехвърлени в потребителска група "members", която ви дава пълни права за публикуване в този форум.

Това беше всичко!

Ако все пак има нещо неясно, моля пишете директно в темата. Новите мнения ще бъдат модерирани, и няма да се показват моментално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 years later...

Здравейте, Как се регистрирате във форума, наистина? Изобщо не ми показва проверка за ботове и е невъзможно да получа регистрация в момента? Пробвах с различни браузъри - нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвайте с incognito или зачистете кеша. При мен се показва.

image.thumb.png.60741c0720e3445375dda589a876f230.png

@legohead, @mamun откри, че при него не се зарежда тази captcha, когато е в тема. Дали преди си виждал нещо, което да му казва да зарежда само на главната страница и да не се показва, ако си в тема ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай да си спреш адблокери и едно странно нещо, което при мен сработи - чукни на картниката LEBGO, за да те прати в основата на форума и тогава дай Регистрация. Така при мен се появи.

Не знам дали е бъг

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, mamun написа:

Пробвай да си спреш адблокери и едно странно нещо, което при мен сработи - чукни на картниката LEBGO, за да те прати в основата на форума и тогава дай Регистрация. Така при мен се появи.

Не знам дали е бъг

Ура! Това сработи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове