legohead Публикувано Януари 13, 2011 Share Публикувано Януари 13, 2011 ТАЗИ ТЕМА Е OUTDATED! Трябва да я опресня , за да съответства на настоящята версия на форума! Здравейте и добре дошли! За да не ви бавя с четене на ненужна информация ще премина направо към същественото. За да използвате пълните възможности на форума е нужно да се регистрирате. Единственото, което ще ви е необходимо, за да направите своя регистрация, е електронна поща. На нея ще получите системно известие за активация на вашата регистрация във форума. В случай, че забравите вашата потребителска парола, на вашата електронна поща може да бъде изпратена временна такава, с цел да можете да отключите вашата регистрация. Вашата електронна поща ще бъде видима само от администраторите на форума. Тя няма да бъде разпространявана от нас, и ще бъде използвана само за изпращане на системни съобщения. За да създатете своя регистрация използвайте бутона "Регистрация", намиращ се в червено поле в горната част на този прозорец. След като прочетете правилата на форума отбележете полето "Съгласен съм" и натиснете бутона "Регистрирайте ме". На следващата страница и нужно да попълните само задължителните полета. Ето и кратко тяхно описание: Цитат Потребилеско име Това ще бъде името на вашата регистрация. То е уникално за всеки потребител. Име, което ще се показва Това е името което ще се вижда във форума когато пишете във форума. Това име може да се променя в последствие. Парола Паролата е вашият ключ за сигурност. С нея само вие ще можете да използвате вашата регистрация. Ако забравите вашата парола, ще можете да получите нова временна парола в писмо до вашата електронна поща. Имейл В това поле въведете адреса на вашата електронна поща. Следващите полета са с цел проверка против СПАМ по време на регистрацията: Напишете "LEGO" на кирилица Напишете посочената дума с малки букви на български, без кавички Възраст Изберете една от трите възрастови групи от падащият списък. Точната ви възраст остава анонимна. Произволен 6-сомволен код Въведете 6те символа от картинката в полето След като сте попълнили всички задължителни полета натиснете бутона "Изпратете заявка за регистрация" Във Вашата електронна поща ще получите системно писмо, съдържащо бутон, с който ще можете да активирате вашият профил. След като активирате вашият профил ще можете да влезете в него и да го използвате. Последната стъпка е валидирането на вашата регистрация. Всички новорегистрирали се потребители попадат автоматично в потребителска група "validating". Всички потребители от тази група нямат възможност да създават свой собствени теми. След като напишете вашият първи коментар в избрана от вас съществуваща тема, ще бъдете автоматично прехвърлени в потребителска група "members", която ви дава пълни права за публикуване в този форум. Това беше всичко! Ако все пак има нещо неясно, моля пишете директно в темата. Новите мнения ще бъдат модерирани, и няма да се показват моментално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Димчев Отговорено Юни 15, 2021 Share Отговорено Юни 15, 2021 Здравейте, Как се регистрирате във форума, наистина? Изобщо не ми показва проверка за ботове и е невъзможно да получа регистрация в момента? Пробвах с различни браузъри - нищо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юни 15, 2021 Share Отговорено Юни 15, 2021 Сега тествах и аз. Явно има някакъв проблем. Ще говоря с админите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 15, 2021 Share Отговорено Юни 15, 2021 Пробвайте с incognito или зачистете кеша. При мен се показва. @legohead, @mamun откри, че при него не се зарежда тази captcha, когато е в тема. Дали преди си виждал нещо, което да му казва да зарежда само на главната страница и да не се показва, ако си в тема ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юни 15, 2021 Share Отговорено Юни 15, 2021 Пробвай да си спреш адблокери и едно странно нещо, което при мен сработи - чукни на картниката LEBGO, за да те прати в основата на форума и тогава дай Регистрация. Така при мен се появи. Не знам дали е бъг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thunderl Отговорено Юни 15, 2021 Share Отговорено Юни 15, 2021 преди 15 минути, mamun написа: Пробвай да си спреш адблокери и едно странно нещо, което при мен сработи - чукни на картниката LEBGO, за да те прати в основата на форума и тогава дай Регистрация. Така при мен се появи. Не знам дали е бъг Ура! Това сработи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts