Jump to content

Чуждестранни изложения


Recommended Posts

В тази тема ще пускам инфо около всякакви международни изложения, които можем да посетим или в които сме канени да участваме като клуб.

 

През миналата година не успяхме да огреем нито едно чуждестранно изложение с нашите МОС-ове :P За 2011г. обаче вече имаме няколко конкретни покани. Първата от тях е от приятелите ни от Brickenburg, които ни канят в Клуж-Напока в края на септември - а те от своя страна имат желание и готовност да участват в нашето септемврийско изложение няколко седмици преди това.

 

Друго предложение към нас и към LUG-овете в Румъния, Полша и Словения отправят от унгарския LUG - за международно LEGO изложение на държавите от средна и източна Европа в Будапеща. Предлаганите дати за тридневното изложение са в края на септември / началото на ноември, а точните дни ще бъдят обявени след като клубовете, желаещи да участват, потвърдят избора си на най-удобни дати. Организаторите ще поемат всички разноски по осигуряване на място за МОС-ове и настаняване на участниците в Будапеща, като от тяхна/наша страна се очаква единствено да покрият разноските по превоза си. Желаещи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм навит. Ще намеря начин да сместя тридневен LEGO-трип през сеп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам ,незнам

1во - едва ли ще ме пуснат сам в чужбина,а и до сега не съм ходил никаде ,само в България си стоя.

2ро - септември съм на училище.

 

Пиша го ,ако очаквате нещо да пиша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като пораснеш - тогава ела. Споко :)

За всичко ще му дойде времето!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони, стига да има желание, начин винаги се намира. Но верно не е добра идея да се чупиш от училище за ЛЕГО изложение в чужбина :)

 

Пускам темата за обща информация, никой не е казал, че отсега трябва задължително да се заявява интерес или участие, но не е зле такива неща да се знаят по-отрано, за да можем човек да прецени как да си разпредели времето. Ние с Ася и без това мислехме да ходим към Будапеща тази есен, но не знам дали ще се включим в изложението - ако пътуваме със самолет, не виждам как можем да пренесем каквото и да било, без да трябва да го редим после отначало. Също така зависи и дали ще ходим в Билунд... та ш'го видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...