legohead Публикувано Март 9, 2011 Share Публикувано Март 9, 2011 Попаднах на тази модификация на LEGO Technic 8043. Автора е подобрил едва ли не всичките функции на модела, и е успял да го превърне в доста по-ефикасен багер. Можете да видите това сами на следното видео: Ето и линк към оригиналната тема в MOCpages Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Март 9, 2011 Share Отговорено Март 9, 2011 Доста интересно макар да не съм фен на "ТЕХНО ЗОНАТА" това ми харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Декември 5, 2011 Share Отговорено Декември 5, 2011 Този модел така и не го сглобих. Само за части бе използван Но като остане време тази модификация може и да поизтезава котката (devil) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasko Отговорено Март 18, 2012 Share Отговорено Март 18, 2012 Здравейте колеги, искам да се похваля с 1 за мен Лего ТЕХНИК и това е точно този модел 8043, пък и земекопните машини са ми слабост и реших да го имам, наистина много хубав модел. Нещо не мога да кача снимки но скоро ще има. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 18, 2012 Автор Share Отговорено Март 18, 2012 Добре дошъл във форума Честита нова придобивка! Надявам се дълго време да те радва! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasko Отговорено Март 19, 2012 Share Отговорено Март 19, 2012 Благодаря колега, ще ме радва дълги години. Надявам се на помощ от ваша страна с някой идеи за подобряване на модела Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 20, 2012 Автор Share Отговорено Март 20, 2012 Eто още малко инфо по темата: Модификация на модела, дело на Jurgen Krooshoop http://www.eurobrick...showtopic=67599 Заслужава си да се поглeдне! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasko Отговорено Март 20, 2012 Share Отговорено Март 20, 2012 Повярвай ми разгледал съм го детайлно, всеки PDF файл съм го погледнал подробно, както и листа му с използваните части. Доста части е изполавал, дори попитах за някой като го купувах но нямаше. Не че не могат да се намерят, ще инвестирам по нататък в модификация, но се чудя дали с един XL мотор ще подобря скоростта на стрелата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts