Jump to content

кво става с бриклинк?


georgivar

Recommended Posts

Покрай последния ми moc направих сигурно десетина поръчки и ми прави впечатление, че супер бавно реагират продавачите. Преди до ден два пращаха. Сега по една седмица и отгоре се мотат. Иначе доставката (да чукнем на дърво) си е максимум 5 дена. Не знам дали някой поръчва активно и има ли подобни наблюдения, но аз съм в шок и траур :) Чудя се дали не е някаква дискриминация - че чета първо фийдбека за продавача и повечето са супер положителни. Да не е нещо за България - пак да сме на опашката...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От коя дата ти е поръчката? Аз имах една направена на 2.2., която дойде в рамките на обичайните 5 дни, благодарение на Немските пощи.

В момента очаквам друга, пусната в понеделник от Великобритания. Тоест, не съм забелязал нищо необичайно.

 

Пардон, сега обърхан внимание, че говориш за обработката на поръчките, а не за доставката.

 

От обработката не съм имал оплаквания също. За първата поръчка, която споменах трябваше да изчакам 10тина дни, за което продавача ме предупреди предварително. За втората имах малко недоразумение. В делничния ден, в който пуснах поръчката, получих отговор от продавача, че ще я обработи след като мине уикенда. ( Само дето не беше уикенд). Без да отговарям нищо, на другия ден получих invoice, платих и всичко точно.

Тъй че нямам наблюдения да се случва нещо нередно в глобален мащаб.

 

Като цяло от англичаните съм изключително доволен като цяло за поръчките си до момента.

 

Представям си че хората просто ги мързи, тъй като идва пролет :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скачай на Лъгбълк и си свиркай, кво се косиш с БЛ... иначе бих могъл да разпитам Bricklink-ския амбасадор, ама не мисля, че ще има много смисъл. Аз не съм пускал поръчка в БЛ от последното изложение, ама тогава пак имаше разни бавни сладури - като ги изръчках, станаха нещата за около седмица.

 

П.П.: Последния ти мок, викаш? Фликър ми вика, че си направил адски якото ъглово нещо, ама от Ида нещо не се види... Да покажеш освен ли, що ли? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...