georgivar Публикувано Март 9, 2011 Share Публикувано Март 9, 2011 Покрай последния ми moc направих сигурно десетина поръчки и ми прави впечатление, че супер бавно реагират продавачите. Преди до ден два пращаха. Сега по една седмица и отгоре се мотат. Иначе доставката (да чукнем на дърво) си е максимум 5 дена. Не знам дали някой поръчва активно и има ли подобни наблюдения, но аз съм в шок и траур Чудя се дали не е някаква дискриминация - че чета първо фийдбека за продавача и повечето са супер положителни. Да не е нещо за България - пак да сме на опашката... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 9, 2011 Share Отговорено Март 9, 2011 От коя дата ти е поръчката? Аз имах една направена на 2.2., която дойде в рамките на обичайните 5 дни, благодарение на Немските пощи. В момента очаквам друга, пусната в понеделник от Великобритания. Тоест, не съм забелязал нищо необичайно. Пардон, сега обърхан внимание, че говориш за обработката на поръчките, а не за доставката. От обработката не съм имал оплаквания също. За първата поръчка, която споменах трябваше да изчакам 10тина дни, за което продавача ме предупреди предварително. За втората имах малко недоразумение. В делничния ден, в който пуснах поръчката, получих отговор от продавача, че ще я обработи след като мине уикенда. ( Само дето не беше уикенд). Без да отговарям нищо, на другия ден получих invoice, платих и всичко точно. Тъй че нямам наблюдения да се случва нещо нередно в глобален мащаб. Като цяло от англичаните съм изключително доволен като цяло за поръчките си до момента. Представям си че хората просто ги мързи, тъй като идва пролет Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 9, 2011 Share Отговорено Март 9, 2011 Скачай на Лъгбълк и си свиркай, кво се косиш с БЛ... иначе бих могъл да разпитам Bricklink-ския амбасадор, ама не мисля, че ще има много смисъл. Аз не съм пускал поръчка в БЛ от последното изложение, ама тогава пак имаше разни бавни сладури - като ги изръчках, станаха нещата за около седмица. П.П.: Последния ти мок, викаш? Фликър ми вика, че си направил адски якото ъглово нещо, ама от Ида нещо не се види... Да покажеш освен ли, що ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts