Jump to content

[WIP] Venator Class Star Destroyer

tyranno41

Recommended Posts

Направих ето този кораб

venator_clonewars.jpg

като размери :  дълък 130см

широк 58см

висок 30 см

части около 2300

но е готов на 90% няма никакви функции ще ми служи за модел

ето и едно клипче да го видите  ;) :

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фантастичен е! Но не трябва ли да има някакви функции все пак? Като например да стреля ракети, да се отваря и други подобни?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър е! Даже в сравнение на готовия с твоя сет, този от TLG си е направо буболечка.

Доколкото знам, сигурно ще ти трябва за поредното SW клипче като декор? Нормално е да няма функции тогава ;)

Good job mate, keep it up!

П.П.

Само една малка забележка, можеш ли да направиш големи и детайлни снимки с макро режима? От размазването и клатенето на фотоапарата, малко по-трудно се виждат детайлите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това звучи глупаво, кажете ми, но какъв е смисълът на едно ЛЕГО, ако няма функции? Освен ако е за някакво изложение или клипче... Лично аз бих направил клипче с кораб, който има функции...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшен е!Но като фен на Clone Wars ерата открих някои несъответствия с истинския.Marking-овете трябва да са малко по пред хангара и по настрани,командната кула трябва да леко наклонена не ръбеста.Но работата е чудесна.Имам обаче един въпрос:Направил ли си долния хангар?Иначе браво!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не съм направил хангара

Но котката ми го събори и целият се срути и немога да го построя нановоно гарантирам че ще направя нещо много по хубаво

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това звучи глупаво, кажете ми, но какъв е смисълът на едно ЛЕГО, ако няма функции? Освен ако е за някакво изложение или клипче... Лично аз бих направил клипче с кораб, който има функции...

И има смисъл да е без функции ако го правиш за модел а и той беше толкова огромен че то беше пълно с толкова много укрепващи части че нямаше как да го направя с функции но ще има има и други модели много по хубави от този но още не съм решил кой кораб да направя

Но ако някой има идея за някой детайлен караб сдамо да пише

Мерси предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вие давате идеи за кораби с приблизително едно и също тяло това няма смисъл по допре да построя пас същия за това няма да построя нито един от двата кораба

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двата кораба доста се различават, ако се впуснем в подробности, де. Но да, по-добре е да направиш стария отново - пожелавам ти да бъде още по-хубав! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вече ми дадоха идея която да направя направих един тай файдър два пъти по голям от колкото би трабвало да бъде сравнение с една минифигорка но когато е готов на 100 % че сложа снимка останаха ми само детайлите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Ето една доста подробна картина на venetor class star destroyer 9781405318693L_074.jpg писаното около него сигурно е полелзно но не намерих картина с по-голяма резолюция ;) .(мисля че ще е по добре първо да се свали и тогава да се увеличава със съответната програма)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо не построиш еарсито или пък няколко еднакви кораба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове