PecataD Публикувано Март 27, 2011 Share Публикувано Март 27, 2011 Хора попаднах на минифигурки серия 5 http://www.eurobricks.com/forum/index.php?...=49694&st=0 Пая и гладиуса ми се струват нови,шапката на гвардееца и боксовите ръкавици също.Поправете ме ако греша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 27, 2011 Share Отговорено Март 27, 2011 И боксовите ръкавици, и разни шапки, и още доста други нови неща има... Очаквах ЛЕГО да започнат вече по-сериозно да рециклират елементи от предишните колекционерски серии; хубаво е обаче, че новостите са повечко. Така или иначе, шуми се за бройка от порядъка на 12 серии общо, тъй че ще има тепърва време за рециклиране Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 Има и мини маймунка (много по-добре от масльонката, която бяха дали в началото!)! Много яко! Но това с 12те серии ..., малко са се поизхвърлили, започва да ми писва. При все това и тази серия е добра има 7-8 добри попадения и много ценни части в останалите фигурки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 Така или иначе, шуми се за бройка от порядъка на 12 серии общо, тъй че ще има тепърва време за рециклиране 12! No way! Предполагаш че след 5та ще има и 6та, и толко ... Честно казано почна да ми втръсва от тия минифигове - точно щото се изкужавам да ги купувам. Но 12 ... това е прекалено според мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Март 28, 2011 Автор Share Отговорено Март 28, 2011 12 серии .. значи то от сега ЛЕГО няма какво да направят , пък какво остава за по - нататък.Ще сбират части от тук от там и .. простоо ще стане всичко еднообразно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 Не съм убеден. И аз бях скептичен още след втората серия, но целият selling point на ЛЕГО с тия минифигурки са уникалните торсота, лица, коси и аксесоари. Производството им е ограничено, в което е и смисълът минифигурките да са "колекционерски". Общо взето, целият продукт е до голяма степен уникален, което за мен лично е най-ценното. Така възможностите за правене на сцени в диорами и МОС-ове се увеличават многократно, отколкото ако трябваше да се разчита само на гамата, която е общодостъпна в другите сетове. Така или иначе, поне за себе си мога да кажа, че съм доста далече от всякакви колекционерски мании и изобщо не ми е фикс-идея да притежавам задължително фигурите от всяка серия. Тъй че винаги мога да купя каквото ми харесва, а другото да го подмина с meh А иначе - казах "шуми се"; ЛЕГО не смеят да си сложат ограничение, а и не виждам защо, минифиговете са чудесна златна мина. Хем за купувача добре - евтини са; хем са компанията добре - продават се като топъл хляб. Могат да спрат след пета серия; може да продължат и доста след 12-та... Стига човек да знае какво точно иска да купи, не виждам проблем и 120 серии да пуснат Качеството ми е най-малкото съображение така или иначе - тия фигове не ги мятам от шестия етаж, та да се притеснявам дали ще се чупят или не... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Март 29, 2011 Share Отговорено Март 29, 2011 Има и мини маймунка (много по-добре от масльонката, която бяха дали в началото!)! Много яко! Но това с 12те серии ..., малко са се поизхвърлили, започва да ми писва. При все това и тази серия е добра има 7-8 добри попадения и много ценни части в останалите фигурки. Сладурска е маймунката, вярно. Обаче чара на по-старата е именно в това, че изглежда по-дървена. Нещо подобно на стария и новия дракон. П. С. И все пак любимка от новата серия се очертава да ми стане египтянката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Март 29, 2011 Share Отговорено Март 29, 2011 Проблемът определено не е в липсата на уникалност, а по скоро в това, че "с близането идва апетитът" (както се пее в една реклама) и , че утежнява финансовата ситуация в годината на Карибски пирати и на новите граждански модели от Касъл-а . За мен в серия 5 попаденията са: Клеопатра , Шерлок, гвардеецът (от който мога да спретна един отряд драгуни ), Бамби (или пък е Уилма?), джуджето (по щита виждам, че е от друг клан различен от моите ), мацката с маймунчето, гладиаторът (Максимус, Максимус !) и Ал Капоне. Отделно от това ценни части има в клоуна, боксьора, дърваря, бакалавъра и ескимоса. .... Нооо нека първо дойде бонанзата от серия 4 ! А за стария и новия дизайн не съм съгласен, просто става дума за различни породи мамуни, това новото е шимпанзенце Виж за драконите и акулите стария дизайн определено е много по-добър. А най-много може да съжаляваме, че не е пуснат в производство водният змей от прототипите, които постнах в Касъл темата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 12, 2011 Share Отговорено Април 12, 2011 Хора попаднах на минифигурки серия 5 Пая и гладиуса ми се струват нови,шапката на гвардееца и боксовите ръкавици също.Поправете ме ако греша. Първо - благодаря ти, за споделената информация! За момента погледа ми е далеч от серия 5 - още не съм обърнал достатъчно внимание на серия 4, имам да попълвам липси и от старите серии все още ... Честно казано, интересът ми към колекционерските мини фигурки взе да намалява. Оттук нататък вероятно ще си взема все някоя, но нямам намерението да изкупувам цели серии. Както и другите отбелязаха - има и други неща, с които LEGO ще предизвикат финансовите ни възможности за 2011 година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Април 12, 2011 Автор Share Отговорено Април 12, 2011 Дамм, и аз така.Вече много не се интересувам от сериите минифигурки.Преди повече ми харесваха.Смисъл такъв не, че ЛЕГО не ги произвеждат както трябва или нещо такова, просто много не се интересувам от тях.Аз все още нямам от серия 4, даже още не съм ги видял всички.Дай боже да се сдобия с нещо интересно. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 12, 2011 Share Отговорено Април 12, 2011 Па нема лошо, не зимайте... я че си земнем *доволноръцепотрив* Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Април 12, 2011 Share Отговорено Април 12, 2011 Шерлок и английския войник са must buy за мен! Инаяе и мафиота е добро попадение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 20, 2011 Share Отговорено Април 20, 2011 И на мен ми допада мафиота. Освен него може би дървосекача. Останалите бих ги пропуснал с чиста съвест. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 7, 2011 Share Отговорено Май 7, 2011 В eurobricks се появиха големи снимки на колекционерските мини фигурки от серия 5! Можете да ги видите в съответната тема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fledermaus Отговорено Август 24, 2011 Share Отговорено Август 24, 2011 Аз нямам търпение да си взема Клеопатра и пещерната жена! Първата е с ужасно красива рокля, а при втората косата, хваната с кокала е супер сладка! Вече всеки ден проверявам сайта на Бо Хобито с надежда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oksev Отговорено Август 24, 2011 Share Отговорено Август 24, 2011 Хора къде ги намирате тея лего човечета? Аз един път само си купих от първата серия една черна нинджа и то от чужбина :S В България къде ги има? Ма ако може да ми кажете не в онлайн сайт,а от магазин. Един мой приятел ми вика,че има в Комсед в Сити Центъра,ма съм ходил там и имам чувството,че не видях. :S Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 24, 2011 Share Отговорено Август 24, 2011 хехе, не си в крак с информацията Магазин БО ХОБИ (намира се в младост 1) освен че в текущия момент все още предлага случайни фигурки от серия 3 и 4, има и колекционерските м.ф. от всяка серия по избор! Разбира се, най-търсените са посвършили. Повечето от серия 2-4 все още са в наличност. Не случайно сме сложили линк към магазина в началната страница на нашия форум - силно ти препоръчвам да посетиш интернет магазина им: www.bohobby.com! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oksev Отговорено Август 24, 2011 Share Отговорено Август 24, 2011 Да,в Бо Хоби съм влизал,ама не знаех,че има и магазин. Мислех,че е само онлайн. Мерси за инфото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legofil Отговорено Септември 7, 2011 Share Отговорено Септември 7, 2011 Вече ги има в бохоби Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 8, 2011 Share Отговорено Септември 8, 2011 От седмица, че и повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts