Jump to content

LEGO Анкети


MetroiD

Recommended Posts

Както знаете, веднъж на всяко тримесечие ЛЕГО провеждат анкета, насочена към AFOLs и TFOLs. В тази тема ще ви споделям информацията, получена в резултат на предишни анкети, както и други новости покрай тях.

 

Ето резултатите от анкетата за Зима 2010г.:

 

* На стандартния въпрос относно това защо биха препоръчали LEGO, отговорите от страна на AFOL анкетираните най-често са били, че продуктите на TLG са с високо качество, представляват нещо повече от нормални играчки, както и че имат положителен опит с продуктите на фирмата. Негативно настроените анкетирани, които оценяват вероятността да препоръчат продуктита на LEGO като по-скоро ниска, са изтъкнали слабия интерес на техните близки и приятели относно продуктите на LEGO, високите цени, както и прекратяването на серии и продукти, които са смятали за интересни.

 

* Над 50% от всички анкетирани споделят, че не са присъствали на никакви LEGO събития през годината. Ако и вие сте сред тях - за 2010г. организирахме цели четири LEGO събития, можете само да се постараете да си наваксате през тази година :) Сред присъствалите най-често бройката на посетените събития за годината са 1 или 2.

 

* Анкетираните вярват, че TLG вършат добра работа по отношение предоставяне на информация относно предстоящи и нови продукти, но не са доволни от количеството информация, което фирмата предоставя относно промените вътре в самото дружество и относно организираните от феновете на LEGO инициативи и мероприятия.

 

* По-малко от една трета от всички запитани споделят, че се интересуват от информация, свързана с промените и преструктуриранията в рамките на предприятието TLG. Най-голям интерес анкетираните проявяват към информация относно нови сетове и серии, както и към информация относно качествения контрол на продуктите.

 

* Голяма част от анкетираните твърдят, че събират сетове поради интереса си към дадена серия или съдържаните в тях уникални елементи и минифигури. По-малко от 10% от участниците в анкетата твърдят, че събират сетове заради вида или размера на кутията им. Въпреки това, почти половината анкетирани споделят, че биха купили още една бройка от даден сет, ако LEGO го предлагаше в различна кутия, макар и със същото съдържание.

 

 

 

Актуалната пролетна анкета за 2011г. можете да видите и попълните на този адрес. Попълването може да се направи само веднъж, след което този адрес ще ви води директно към официалната страница на LEGO.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това друга анкета ли е? Струва ми се , че тези дни попълвахме една?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, същата е, ама преместих инфото в нова тема, вместо да е само в новините... В предишния форум бях направил такава тема и се сетих, че не е зле и тук да има такава, тъй като тая информация ще се пуска постоянно през три месеца - та да има къде да пиша всичкото инфо от предишните резултати. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...
×
×
  • Създай нов...