ivan9623 Публикувано Април 12, 2011 Share Публикувано Април 12, 2011 Изтеглих си LDD, но имам проблем. Инсталацията мина нормално, но след като я инсталирах и я пуснах и започна да проектирам нещо изведнъж всичко се размазва и изчезва и не спира да прави така докато не затворя програмата. Покривам изискванията и не знам защо става така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 12, 2011 Share Отговорено Април 12, 2011 Идеята на тази тема не беще точно технически проблеми свързани със софтуеър. Ако друго не става, пробвай да си преитсталираш програмата. Провери в requirements дали за да върви програмата е нужен някакъв допълнителен софтуеър, например microsoft DirectX. Ако продължаваш да срещаш проблеми, обърни се към support-а на LDD. Ще преместя последните две мнения в отделна тема. Поздрави, legoead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 12, 2011 Share Отговорено Април 12, 2011 Като ги преместиш, ще взема да надраскам набързо как се отключва неограничения Universe режим на LDD. Макар че 100% голяма част вече са го видяли в Eurobricks, но не пречи да го има и на български. @ Иван: Така като слушам, ми звучи като да прави някакви бози графичната карта, а не да е проблем с LDD-то. Има ли такава вероятност? Изтеглил ли си най-новите драйвери? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 11, 2018 Share Отговорено Април 11, 2018 Как се мести камерата (странично) в ЛДД? - Shift + десен бутон на мишката (задържане) Как се върти камерата (около показалеца на мишката) в ЛДД? - Ctrl + десен бутон на мишката (задържане) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts