OneOfAll 1894 Отговорено Март 9, 2020 Толкова е бърза, че нямам думи. 3 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stormfury 1149 Отговорено Март 9, 2020 Преди 4 часа, OneOfAll написа: Офффф, надявах се да е нещо по-различно. Нещо като това: Ще има кола от Fast and Furious тази година Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sensimasensi 232 Отговорено Март 9, 2020 преди 1 минута, Stormfury написа: Ще има кола от Fast and Furious тази година ама без фигурка на Пол Уокър Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1894 Отговорено Март 9, 2020 Е ще има, но ще видим какво ще измъдрят. Може и фигурка да му направят за tribute. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 924 Отговорено Март 9, 2020 Преди 2 часа, OneOfAll написа: Толкова е бърза, че нямам думи. Да и аз точно това гледах... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sensimasensi 232 Отговорено Март 9, 2020 преди 53 минути, OneOfAll написа: Е ще има, но ще видим какво ще измъдрят. Може и фигурка да му направят за tribute. може сета е Порше... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1894 Отговорено Март 9, 2020 Поршета имаше само май във втората част Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 924 Отговорено Март 9, 2020 преди 50 минути, OneOfAll написа: Поршета имаше само май във втората част Аз в петата част знам, че има. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sensimasensi 232 Отговорено Март 9, 2020 Нали умря в Порше ( в истинския свят), но нищо де. Не схванахте шегичката Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1894 Отговорено Март 9, 2020 преди 18 минути, sensimasensi написа: Нали умря в Порше ( в истинския свят), но нищо де. Не схванахте шегичката Ахааа. Еми ще е интересно, ако направят нещо такова, но се съмнявам. @mnachev те само като декор, не са карали май Поршета. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neelton 97 Отговорено Март 24, 2020 (Редактирано) https://www.promobricks.de/lego-21322-pirates-of-barracuda-bay/97169/ Цена: 199EUR (DE) Части: 2545 Пуснаха снимки и информация за LEGO IDEAS The Pirate Bay set-a. (https://ideas.lego.com/projects/fcf1dec0-bdf7-48c7-9da7-95fd68e41480)Лично аз съм малко разочарован, че не се възползваха от чудесната възможност да направят един голям сет, който да бъде пристанищно градче за всичките десетки кораби които имаме вече. Въпреки това идеята е готина и сетът все пак изглежда доста добре, така че няма да го пропусна в никакъв случай. Редактирано Март 24, 2020 от neelton 2 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danny 558 Отговорено Март 24, 2020 преди 15 минути, neelton написа: Пуснаха снимки и информация за LEGO IDEAS The Pirate Bay set-a. (https://ideas.lego.com/projects/fcf1dec0-bdf7-48c7-9da7-95fd68e41480)Лично аз съм малко разочарован, че не се възползваха от чудесната възможност да направят един голям сет, който да бъде пристанищно градче за всичките десетки кораби които имаме вече. Въпреки това идеята е готина и сетът все пак изглежда доста добре, така че няма да го пропусна в никакъв случай. Сетих се за песен на Криско, която съм слушал и от нея помня само: Оо да, оо да На мен ми харесва, понеже така не се сдобих с нищо от старите сетове, а единствения кораб, който притежавах като малък е евентуално някъде на село и никой не може да го намери Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nerdcore 154 Отговорено Март 24, 2020 И на мен ми допада. Макар че едно класическо пристанище/градче наитина щеше да е по-яко. Обаче на снимките в БрикСет видях защо са избрали този формат. Базата може да се разпарчетоса инаправи на пълноценен кораб. Яко решение. 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UNIVEGA 102 Отговорено Март 31, 2020 На 24.03.2020 г. at 16:00, nerdcore написа: И на мен ми допада. Макар че едно класическо пристанище/градче наитина щеше да е по-яко. Обаче на снимките в БрикСет видях защо са избрали този формат. Базата може да се разпарчетоса инаправи на пълноценен кораб. Яко решение. По-скоро бих го взел заради кораба. 2 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 924 Отговорено Април 2, 2020 LEGO Spots или мочешката версия на LEGO Dots. P.S. 1 April Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 924 Отговорено Април 24, 2020 Creator sets Тази година пирати поне ще има... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 924 Отговорено Май 14, 2020 LEGO Fairground Collection Haunted House (10273) 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
legohead 652 Отговорено Май 17, 2020 1 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 924 Отговорено Май 22, 2020 Странни продукти от ЛЕГО. LEGO xtra Tape Sets 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 924 Отговорено Септември 3, 2020 LEGO Winter Village 10275 Elf Club House Доколкото разбрах, ще е с батерии и светещи светлини. 1 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 924 Отговорено Септември 10, 2020 Mos Eisley Cantina Много фигурки, много нещо... 1 2 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danny 558 Отговорено Ноември 1, 2020 Не знам дали някой го е пускал 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове