neelton Публикувано Октомври 21, 2019 Share Публикувано Октомври 21, 2019 Не намерих обща тема за Winter Village, затова си позволявам да направя нова. Ако в крайна сметка вече има такава, трийте моята съвсем съвестно! Исках да споделя това видео, което може би някои от вас са виждали, но лично мен ме впечатли размера и детайла на този голям Winter Village MOC: Може би за тази година ще направят още по-голям/ъпдейтнат такъв. Много ми допада идеята за Winter Village, но две неща основно ме спират да преследвам направата на собствена версия на такъв - 1) пропуснал съм повечето от сетовете - доста от хубавите са спрени вече и цените им са доста завишени. 2) Все се притеснявам, че белите тухлички неизменно ще пожълтеят, и въпреки, че април месец в планината снежния пейзаж наистина започва да жълтее доста, лично аз не го намирам за част от чара, що се отнася до лего части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 21, 2019 Share Отговорено Октомври 21, 2019 @neelton, белите части мисля, че с кислородна вода се чистят лесно и ставали като нови. @KAGPID и @Stormfury знаят за този метод и може да ти дадат повече информация. Не трябва да те спира това, че сетове са спрени и са скъпи, можем да развихриш въображението си и да направиш дори по-добри коледни неща, а защо не и да събираш някои от сетовете на части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Октомври 22, 2019 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2019 В момента малко бюджета и времето ме спират - тамън си поръчах 3000 предимно сиви чзсти да си сглобявам разни стени/кули/замъци... Някой ден ще се хвана да събера частите на 10229, много ми харесва. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Септември 22, 2022 Share Отговорено Септември 22, 2022 Да раздвижим малко тази тема Ето го и 2022 WInter Village сета. Нещо не съм много впечатлен, да не кажа, че направо съм разочарован. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Септември 22, 2022 Share Отговорено Септември 22, 2022 На мен ми харесва. Много добре би си паснал този сет с двете къщички от HP 76388 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Септември 22, 2022 Share Отговорено Септември 22, 2022 Трамваят е хубав, сградите не са нищо особено. Не знам, дали биха паснали на HP къщите. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Септември 22, 2022 Share Отговорено Септември 22, 2022 Доста постно сетче, обаче виждам, че има трамвай, който и супер лесно се моторизира! Така че на мен като фен на влакове това ми харесва! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Септември 22, 2022 Share Отговорено Септември 22, 2022 Хубаво е. Представям си го с няколко бели плочи под елхата и как задвиженото трамвайче я обикаля 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Септември 22, 2022 Share Отговорено Септември 22, 2022 Коледният влак, който може да обикаля елхата е в пъти по-готин от това трамвайче 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Септември 23, 2022 Share Отговорено Септември 23, 2022 Очаквах нещо повече... Много постен сет... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Ноември 15, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 15, 2022 Съгласен съм и аз - слаб сет като цяло, но като съм се хванал на хорото със зимните сетове, ще трябва да си го купя най-вероятно... Дали няма да направят, например догодина, UCS Winter Village Set <3 би било яко 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Ноември 15, 2022 Share Отговорено Ноември 15, 2022 Преди 1 час, neelton написа: Дали няма да направят, например догодина, UCS Winter Village Set <3 би било яко Никакъв шанс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Ноември 15, 2022 Share Отговорено Ноември 15, 2022 Бюджетен вариант... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Ноември 15, 2022 Share Отговорено Ноември 15, 2022 Преди 4 часа, mnachev написа: Бюджетен вариант... Миниатюрните изпълнения на сетовете си имат своята красота Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 20, 2022 Share Отговорено Декември 20, 2022 Много готин MOC 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts