Jump to content

Международни конкурси

MetroiD

Recommended Posts

От няколко дни вече тече летният конкурс на нашите приятели от Brickenburg. Срокът за участие е до 23 юни 2011г., а темата е "реален или въображаем пейзаж" - с ограничение за размера в рамките на 32х32 studs. Членовете на Лебго са официално поканени за участие, а наградите - както винаги - са повече от приятни.

Прегледайте информацията в техния сайт за повече информация (гугъл.транслейт.ком помага :happy: ), а ако имате допълнителни питания - винаги можете да ги споделите в тази тема, а аз ще ги обсъдя с организаторите. Успех на всички, които плануват да участват!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боби, благодаря за инфото!

Срокът не е голям, така че ще помисля по темата :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 6 months later...

В момента тече голям конкурс-Colossal Castle Contest IX ,има ли някои участници от нас . Аз пуснах за участие двете фигурки в едната група и мисля да пусна и замъка но ограничението от 3 снимки е малко кофти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Преди няколко часа Зиги най-накрая пусна първия по-сериозен Техник конкурс в Eurobricks от доста време насам. Тъй като знам, че в клуба и във форума има доста запалени Техник фенове (да не кажа и манияци ;) ), бързам да споделя новините - надявам се на силно представяне!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за инфото! Ще помисля дали ще успея да участвам в конкурса

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хич няма какво да му мислиш; хващай Technic pin-овете и почвай да мислиш водни истории! :Р

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 months later...

Вече тече тазгодишният летен международен конкурс на Brickenburg, в който членовете на клуб Лебго и посетителите в нашия форум отново са поканени да участват. Този път темата на конкурса е "Трафик", като максималният размер на МОС-овете трябва да бъде 32х32 и да не съдържат / представят актове на насилие. Крайната дата за участие е 30.06.2012г., а условията са същите, каквито са били и предишни години:

- снимки на МОС-овете се изпращат на адрес brickenburg@yahoo.com;

- трябва да се предоставят минимум две снимки от различни ъгли на МОС-а, заедно със снимки с лист с името на автора;

- MOC-овете не трябва да си били представяни предварително другаде;

- снимки на МОС-овете не могат да се публикуват преди приключване на конкурса;

- не са позволени дигитални МОС-ове или дигитални корекции по тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове