MetroiD Публикувано Юни 29, 2011 Share Публикувано Юни 29, 2011 По случай лятното слънцестоене Българо-Скандинавската Търговска Камара организира ежегодно парти за всички приятели на скандинавската култура, кухня... и забавления. Традицията в България за отбелязването на празника по този начин датира едва от 2010г., но тази година участие в купона в Резиденция Лозенец взехме и ние (а с нас - и ЛЕГО) Благодарим искрено на приятелите ни от БСТК, както и на всички организатори на това прекрасно парти... Догодина пак. А междувременно - няколко снимчици от нашето участие в цялото шоу. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 30, 2011 Share Отговорено Юни 30, 2011 Много гот! Поздравявам ви за това, което сте успели да покажете на посетителите! Евала на Жоро за модификацията на Grand Emporium! Червено-бялата постройка мисля че също за първи път я виждам. И двете много ми харесват. За къщата в тен вече съм изказал впечатления Боби, онази висока кула, която се вижда на първата снимка зад Green Grocer's-а, от коя сграда е? Не мога да се сетя честно казано. Още веднъж браво! Съжалявам, че не успях да дойда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 30, 2011 Автор Share Отговорено Юни 30, 2011 Червената сграда си я виждал 100% Кулата е от London Bridge - на тия снимки не се види много-много... Тия дни Андрю & Стела ще сложат също малко снимчици, че те имат повече... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Юли 1, 2011 Share Отговорено Юли 1, 2011 Ето малко спам и от мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 3, 2011 Автор Share Отговорено Юли 3, 2011 Тъй, тъй, тенкю за спама... Догодина - по-екшън снимки! И май трябва да те почвам от сега на обучение за турнира по джаги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
btassev Отговорено Юли 3, 2011 Share Отговорено Юли 3, 2011 Здравейте на всички, за повече снимки от партито, можете да посетите www.photo.synergiescorp.com. С някои от вас се запознахме на самото събитие, с други се надявам да се запознаем в последствие, тъй като и аз съм LEGO фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 3, 2011 Автор Share Отговорено Юли 3, 2011 Я, Боби! Добре дошъл Мерси за снимките, отивам да гледам... И до скорошни бири, че с теб имаме доста за разправяне! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 8, 2011 Share Отговорено Август 8, 2011 Ех изпуснал съм го, а през ден съм в Лозенец. Догодина! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 9, 2011 Share Отговорено Август 9, 2011 Надявам се догодина да повторим! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts