Jump to content
MetroiD

Midsummer Party в Резиденция Лозенец, 21 юни 2011г.

Recommended Posts

MetroiD

По случай лятното слънцестоене Българо-Скандинавската Търговска Камара организира ежегодно парти за всички приятели на скандинавската култура, кухня... и забавления. Традицията в България за отбелязването на празника по този начин датира едва от 2010г., но тази година участие в купона в Резиденция Лозенец взехме и ние (а с нас - и ЛЕГО) :happy:

 

Благодарим искрено на приятелите ни от БСТК, както и на всички организатори на това прекрасно парти... Догодина пак. А междувременно - няколко снимчици от нашето участие в цялото шоу.

 

gallery_3_27_64147.jpg

 

gallery_3_27_250575.jpg

 

gallery_3_27_58820.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
legohead

Много гот! Поздравявам ви за това, което сте успели да покажете на посетителите!

 

Евала на Жоро за модификацията на Grand Emporium! Червено-бялата постройка мисля че също за първи път я виждам. И двете много ми харесват. За къщата в тен вече съм изказал впечатления :happy:

 

Боби, онази висока кула, която се вижда на първата снимка зад Green Grocer's-а, от коя сграда е? Не мога да се сетя честно казано.

 

Още веднъж браво! Съжалявам, че не успях да дойда.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
MetroiD

Червената сграда си я виждал 100% :happy:

Кулата е от London Bridge - на тия снимки не се види много-много... Тия дни Андрю & Стела ще сложат също малко снимчици, че те имат повече...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
MetroiD

Тъй, тъй, тенкю за спама... Догодина - по-екшън снимки! И май трябва да те почвам от сега на обучение за турнира по джаги :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
btassev

Здравейте на всички,

 

за повече снимки от партито, можете да посетите www.photo.synergiescorp.com. С някои от вас се запознахме на самото събитие, с други се надявам да се запознаем в последствие, тъй като и аз съм LEGO фен :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
MetroiD

Я, Боби! Добре дошъл :)

Мерси за снимките, отивам да гледам... И до скорошни бири, че с теб имаме доста за разправяне!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
mrcastle

Ех изпуснал съм го, а през ден съм в Лозенец. :) Догодина! :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
legohead

Надявам се догодина да повторим!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...

 • Подобни теми

  • DeMonica
   От DeMonica
   Здравейте, днес от училището на сина ми ме помолиха да организирам малък лего уъркшоп за техни гости от Полша и Унгария. Децата се очаква да са около 12 и събитието да се състои между 16 и 22 март. Продължителност - около два часа.
   Понеже съм грандоман, реших да използвам случая повод да реализирам новия си проект за... лунапарк (каква изненада). Понеже не ми се иска цялата работа да отива на вятъра само за двучасово представление, им предложих след тези деца да отворим вратите за останалите класове на училището, под строй и с придружител, разбира се .  В тази връзка:
   1. Молбата - искам да помоля клуба да ме подкрепи с 6 маси (на по-късен етап може да станат 9) и части, с които децата да построят нещо свое по темата (която, впрочем, е нещо от сорта на програмиране в пространството или някаква такава гл... ааа, идея). Бих искал да изполвам моите, но както изглежда всичките ще отидат за проекта. Освен това, не бих отказал ако някой прояви желание да се включи с нещо негово (и различно от City), за да има малко разнообразие и да помогне в комуникацията с тях (очаква се да им правя презентация, а аз не съм от най комуникативните хора).
   2. Предложението - е простичко. Независимо дали одобрите молбата ми или не, клубът може да изполва събитието за отчитане на дейност пред TLG. Едно малко изложенийце е повече от нула, а в училището има 700 деца, та можем да ги впишем всичките. Като сложим учители и родители - 1000
   Отделно, аз ще поема транспорта на масите и частите в двете посоки, без ангажимент за вас, освен този някой да ми отвори склада. От училището пък, ми обещаха подкрепа във формата на ученици-хамали. 
   Засега не се сещам нещо друго, ако имате въпроси или предложения с радост ще ги чуя.
  • Duh5
   От Duh5
   От 15 Септември 2019 в зоната за временни експозиции на Националния Политехнически Музей (НПТМ) може да видите една уникална колекция от Лего модели на сгради, част от серията "Modular Buildings", стартирала през 2007 година.
   Серията представлява различни по стил и външен вид дву- и триетажни градски постройки с архитектурни елементи от началото и средата на XX-ти век. Всяка от изложените 11 сгради може да се разгледа в пълни детайли (нещо което не е правено на наше изложение досега).
   Освен къщите от серията от периода 2009-2019 година, може да видите и двете Lego Ninjago "къщи" Ninjago City и  Ninjago City Docs, които използват същата идея за сгради, в мащаб на Лего-минифигурка, но са вдъхновени от архитектурата на азиатския изток.
   Всички модели ще може да бъдат разгледани от понеделник, 15 Септември до началото на декември 2019 година.
    
  • OneOfAll
   От OneOfAll
   Здравейте,
   Попаднах днес на снимки от изложението BrickFair провело се във Virigina през дните 3-4 август. Има много снимки и си заслужава да се видят. Може да почерпите вдъхновения за бъдещи проекти.
   Цъкате на картинката и давате на дясно - 1099 снимки. Приятно разглеждане
    
×
×
 • Създай нов...