Jump to content

Поръчка от немския сайт Mytoys

inflames678

Recommended Posts

Здравейте , т.к ще си поръчвам едно моделче от >>Mytoys<< а не ми се плащат всичките пари за доставка ;) реших че и някой друг може да иска нещо от там.Сайтът е добър и надежден съдейки по коментарите на други български лего фенове.Видях че доставка е към 30 лева , като поръчката идвала за седмица.Цените са европейски тоест с едно 20-30 % по евтини от тукашните .Който иска ми пише и съответно аз добавям поръчката му към мойта и делим 30 те лева по равно :) .Единственото ограничение е че трябва да сте от София.Поръчката ще я правя до 10-тина дни . Ако имате въпроси питайте свободно. ;)

П.п Ако някой с повече опит прояви интерес съм готов да му дам мястото като главен купувач.Ако не , приемам и съвети ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти!

Мислил съм си да поръчвам от Mytoys. Имат постоянно много добри оферти.

За момента съм пас, но вероятно ще повдигна въпроса в някакъв момент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега сме общо 3 човека до няколко дни сиг ще поръчваме така че ако някой се колебае да побърза :)

За начина на плащане мисля че може бие ще е най добре да направя карта за еднократно ползване утре ще видя колко струва ,надявам се да е към 10 лева.

П.п. Оказа се че eаsypay предлага, като цената е само 3 % от поръчката.Ето и линк.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
:) Емии .. не точно :D Първо единия човек се отказа после пък моделчето което исках поскъпна и цената вече не ми харесваше много много и затова реших да почакам до следващата добра оферта и да спестя малко пари.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове