Nikku Публикувано Юли 23, 2010 Share Публикувано Юли 23, 2010 С голямо удоволствие изкарвам от прашните архиви старата тема, относно колекционерските минифигурки, защото сега новините наистина са много добри. А именно, очаква се скоро по магазините да излезнат минифигурките от серия 2! В форума EuroBricks, Superkalle и Ras74 предоставят възможността да се насладим на добри снимки на самите минифигурки и баркодовете, тук. Силно се надявам да успеят внесат в Бо Хоби, най-много от Комсед, защото серия 2 наистина си заслужава! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 24, 2010 Share Отговорено Юли 24, 2010 Благодаря ти, че си пуснал линка към EB. На снимките фигурките изглеждат чудесно! Да си кажа честно, серия 2 повече ми допада като цяло. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 29, 2010 Share Отговорено Юли 29, 2010 Присетих се, че бях предложил всеки, който иска, да построи сценка, в тоято да има съпоставяне между 2 (или повече) от колекционерските минифигурки серия 1. С право ме пресяхокте, че в момента, когато дадох тази идея, още не беше ясно дали ще успеем да си ги набавим. Е сега е момента да подновя предложението си. Някой навит? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Мда дано по-скоро има внос от серия 2, защото там има мн. по-богат избор! Спешно се нуждая от 1н фараон примерно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Е, аз все още нямам нито една от тях! Но ще си взема! Някой да знае други нови фигури от 2-ра серия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 1, 2010 Share Отговорено Август 1, 2010 Гладиатиора или каквото е там е много готин! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 3, 2010 Автор Share Отговорено Август 3, 2010 Ето и малък индекс на минифигурките от Серия 2: 8684: LEGO Minifigures Series 2 Mexican Weightlifter Pop Star Skier DJ /Disco Maniac?/ Judoka Surfer Pharaoh Spartan Ringmaster Witch Vampire /Dracula?/ Traffic cop /Sheriff?/ Jungle Explorer Lifeguard /Pamela Anderson / Mime Artist Източник: Brickset Снимките са такива, каквито мога да намеря в Бриксет, както и наименованията. Затова в / / съм сложил алтернативни. Виждам че вече са се появили и в Бо Хоби, под цена за случаен пакет - 4,90лв. С нетърпение ги очаквам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Август 4, 2010 Share Отговорено Август 4, 2010 Гладиатиора или каквото е там е много готин! Това е спартанец... а уж си добър по история... И признавам, харесва ми и на мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 4, 2010 Share Отговорено Август 4, 2010 Хей, какво им пречи на спартанците също да бъдат гладиатори? Ох чакай, обърках се. Но все пак бях написал гладиатора или каквото е там, което изразяваше несигурност! Добре къде изчезна Edit бутона! Искам да добавя, че като Лего минифигурка не можеш по нищо да различиш спартанец от друг човек, така че аз нямах откъде да знам какъв е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Август 4, 2010 Share Отговорено Август 4, 2010 Между другото гладиаторите СА спартанци, но са по-зле въоражени от спартанец воин. Нормален спартанец си има всички оръжия, а гладиатора има право само на мрежа и тризъбец или меч. И бронята е много лека(ако въобще носят броня и не са по дрехи). Така че дори на минифигурка може да се види разликата. Ама стига сме се карали тука, че спамиме. Ако искаш да продължим да отидем в chatmadness-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 14, 2010 Автор Share Отговорено Август 14, 2010 Според последна информация, минифигурките от серия 2 ще пристигнат на 16 август в Бо Хоби, на цена от 4,50лв за случайна минифигурка и 5,50 за отделна минифигурка. Очакваме ги с нетърпение! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Зачудих се защо lego прави минифигурките с тези ръце тоест искам да кажа че дупката в тялото за ръцете е една средна големина в която не може да се сложи ни6то освен ръка и това е същото и за долната част на ръката "китката" което мисля че леко ощетява разнообразието на минифигурките. Същата история е и за някой други части. Просто не мога да разбера каква е логиката в това . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Септември 15, 2010 Share Отговорено Септември 15, 2010 Някой да е забелязал, че някои от минифигурките си пасват пефектно по 2? Например мима и клоуна или спасителката и сърфиста, или робота с Demolition dummy-то. Дори и фараона и пещерняка си приличат по това, че не са в собственото си време. Но пък вещицата, вампира и зомбито също си приличат(същества от приказки), а са 3. Явно Лего приготвят всяка фигурка да си има приятелчета и подобни на тях от другите серии. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Септември 15, 2010 Share Отговорено Септември 15, 2010 Сега остава да направят пират към нинджата и да върнат старата битка пирати срещу нинджи Ще е доста забавно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Септември 19, 2010 Share Отговорено Септември 19, 2010 Някой да е забелязал, че някои от минифигурките си пасват пефектно по 2? Например мима и клоуна или спасителката и сърфиста, или робота с Demolition dummy-то. Дори и фараона и пещерняка си приличат по това, че не са в собственото си време. Но пък вещицата, вампира и зомбито също си приличат(същества от приказки), а са 3. Явно Лего приготвят всяка фигурка да си има приятелчета и подобни на тях от другите серии. Има логика в това. Все пак, трябва да иам връзка между фигурките, нали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Септември 23, 2010 Share Отговорено Септември 23, 2010 Тъй като се наложи да изтрия снимката с колекционерските минифигове от серия 3 (100% ще успеете да я намерите из нета, ако се разтършувате), ето описание на това какви фигурки ни очакват: * Хавайка с маракаси (кафяви) и зелена hulu поличка * Индиански вожд с копие (като това на спартанеца от 2. серия) * Самурай - с новя броня, шлем и катана * Авиатор с бели мустаци, без аксесоари * Рибар с нов вид брада, въдица и риба и тъмно синя работническа шапка * Получовек / полуробот с роботски ръце и железен крак (като при пиратите) * Сноубордистка с лилава каска, бели скиорски очила и тъмносин сноуборд * Рус пилот на Ферари в пълен екип... Кими Райконен, anyone? * Рапър, бийтбоксър или просто улично типче - с ланец, очила а-ла Kanye West, 4-wide касетофон, златен микрофон и специална шапка * Елф с руса коса, зелено наметало, дълъг щит (от вида, използвани често преди години) - и заострени (!) уши * Сумист с кафяв трофей като този на каратиста от Серия 2 и нова коса * Извънземно - зелена глава, грамадни очи, червен език, лилав костюм и лазерен пистолет * Мумия в бяло с подаваща се отдолу зелена кожа и червен скорпион в ръка. Наподобява старите мумии. * Тенисистка - бяла ракета, плисирана поличка и поло блузка, нова къса кафява коса * Бейзболист в екип на Giants (бели / червени райета), с бейзболна шапка и бата * Горила с custom глава и банан в ръка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 3, 2010 Share Отговорено Ноември 3, 2010 нова снимка на колекционерските фигурки от серия 3! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Ноември 3, 2010 Share Отговорено Ноември 3, 2010 Тя вече е официална, тъй че може и директно deeplink-ната Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Ноември 5, 2010 Share Отговорено Ноември 5, 2010 * Самурай - с новя броня, шлем и катана Бронята не е нова, виждал съм я и на други сетове. Обаче за цвета на бронята не знам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Ноември 6, 2010 Share Отговорено Ноември 6, 2010 От новата серия най-много ми харесват самурая(винаги съм харесвал ЛЕГО сетовете с нинджи), елфа(наметалото изглежда добре) и рибаря(заради въдицата). Изглежда към нинджата направиха и самурай(най-накрая). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 18, 2010 Share Отговорено Ноември 18, 2010 Фигурките от серия 3 са вече на пазара. В момента се срещат само в eBay Ето връзка към темата свързана с появата им. появи се тази снимка. Копирах я от дискусията в Еurobricks. Следва нетърпеливо очакване! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 18, 2010 Share Отговорено Ноември 18, 2010 Също така ги има индексирани и в Bricklink Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Ноември 18, 2010 Share Отговорено Ноември 18, 2010 Елфът е страхотен. Както и самурая и мумията. Горилата също ми харесва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Декември 6, 2010 Share Отговорено Декември 6, 2010 Мда и в следващата серия има много добри попадения. Вече е време да спират с тия минифигурки, че ще ни разорят . А няма ли някъде по-детайлна картинка? Някои минифигурки не се виждат добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 6, 2010 Share Отговорено Декември 6, 2010 Eто още една снимка от Brickset Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts